Steam Oyunları nasıl iade edilip tekrar alınır?

Dostum arkadaşın dediği o değil sanırım. Papara ile almış fakat Nays daha fazla cashback veriyor. Ürünü iade edip paramı alıp, nays ile tekrar alsam cashback verirmi diye soruyor sanırım.
Ah şimdi anladım. Papara da %10 komisyon var bu arkadaşta iade edip naysın %20 komisyonundan faydalanmak istiyor. Oyunlar 14 günü ve 2 saat oynanmayı geçmediyse iade edilip nays la alınabilir mantıklı.

Hocam pek sanmam. Cashbacki geri alırlar. Aynısını Papara'da denediğimde cashback geri alınmıştı. Muhtemelen Nays'ta da öyledir.

Hocam öncelikle kırk yıl düşünsek şeytanın aklına gelmez böyle bir fikir. Ama farkedilirse cashbackin geri alınacağını düşünüyorum.

Cashback’i geri alırlar.

Oyun iade olduğu zaman Nays'ta sana verdiği komisyonu geri alıyor.

Tek zeki siz değilsiniz hocam. İade alınınca cashback siliniyor.
Hocam yanlış anlamışsınız cashback’in geri alınacağını bende biliyorum. Beni tek doğru anlayan bir kişi çıktı
Dostum arkadaşın dediği o değil sanırım. Papara ile almış fakat Nays daha fazla cashback veriyor. Ürünü iade edip paramı alıp, nays ile tekrar alsam cashback verirmi diye soruyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…