H Hm3T Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Arkadaşlarım oyunlarımı silmeden nasıl format atarım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
KS KS H Hm3T Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 Recep Baltaş dedi: Diski bölmesine gerek yok. Format ekranında C sürücüsünü seçip ileri demesi yeterli. Eski sistemi her şeyiyle Windows.old içine taşınır. Genişletmek için tıkla... Yani oyunları D ye atıp formatlıyorum. 448762 dedi: Birleştirebilirsin, disk isimlendirmesine aldırmadan bölebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl birleştireceğim peki böldüm ama. Son düzenleme: 22 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Diski bölmesine gerek yok. Format ekranında C sürücüsünü seçip ileri demesi yeterli. Eski sistemi her şeyiyle Windows.old içine taşınır. Genişletmek için tıkla... Yani oyunları D ye atıp formatlıyorum. 448762 dedi: Birleştirebilirsin, disk isimlendirmesine aldırmadan bölebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl birleştireceğim peki böldüm ama.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Nisan 2021 #12 Hm3T dedi: Yani oyunları D ye atıp formatlıyorum. Nasıl birleştireceğim peki böldüm ama. Genişletmek için tıkla... Windows Disk BirleÅtirme Zaman zaman kullandıÄımız hardiski bölme ihtiyacı duyuyoruz ki bu format atarken vs durumlarda gerçekten iÅ görüyor. Ama bugün ki konumuz ise parçalanmıŠpchocasi.com.tr Artı 0 Eksi
Hm3T dedi: Yani oyunları D ye atıp formatlıyorum. Nasıl birleştireceğim peki böldüm ama. Genişletmek için tıkla... Windows Disk BirleÅtirme Zaman zaman kullandıÄımız hardiski bölme ihtiyacı duyuyoruz ki bu format atarken vs durumlarda gerçekten iÅ görüyor. Ama bugün ki konumuz ise parçalanmıŠpchocasi.com.tr