Oyunları SSD'ye kurmak fark yaratır mı?

Buffy

Kilopat
Evet dostlar sorum gayet açık. Yükleme ekranı, oyun içi texture yüklemeleri vb. şeyler dışında FPS artışı vesaire sağlar mı? Yoksa sadece önyüklemeyi mi hızlandırır? Ona göre SSD'mdeki oyunları HDD'me taşıyacağım ufak ufak.

FPS artışı sağlamaz, yani sağlamazdan kastığım örneğin GTA 5 veya W3 gibi oyunlar oynuyorsanız yine aynı FPS'yi alırsınız. Ama yükleme sürelerini büyük ölçüde hızlandırır.

Ara sahneleri ve yükleme ekranları daha hızlı açılır. Onun dışında FPS'e etki etmez.

Hocam bazı oyunların hızlı açılması gerekir mesela PUBG onun dışında hızlı açılması texture yüklenmesi hızlı olmasa da olur dediğiniz oyunlar varsa HDD ye kurun.

Bende 120gb ssd olduğu için sadece csgo ssd de açılış vs servera bağlanma hızı çok iyi basit eğlencede map değişirken ilk ben bağlanıyorum nerdeyse

FPS Artışı beklenemez fakat bekleme ekranlarında ve ara sahnelerde bayağı gemiş hızı sağlıyacakdır.

FPS artışı olmaz fakat yükleme süreleri azalır. Rust'ta 2 3 dakikada geçiyorum yükleme ekranlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…