Çözüldü Oyunları tekrar indirmeden var olan dosyaları ile tekrar çalıştırabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canelium

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben Steam'in kendisini SSD'ime, Steam'in oyun dosyalarını ise HDD'ime kurdum. Windows'da bazı sorunlar yaşadım ve çözümü için format attım, Windows SSD'de kurulu olduğu için SSD'deki Steam'in kendi dosyaları dahil diğer sistem dosyalarının hepsi silinmiş oldu ancak Windows HDD'de kurulu olmadığı için HDD'ye boşuna format atmadım. Ben Windows'u kurup, Steam'i tekrardan SSD'ye indirdim. HDD'deki oyunlarımın dosyalarını Steam'in oyun dosyalarının bulunduğu yere atarsam, boşuna tekrardan indirme beklemeden oyunları çalıştırabilir miyim? Aynısı Epic Games içinde olabilir mi?

Çözüm
HDD'de "Steam" diye klasör var mı? Var ise ayarlardan bu kısma gelin. "Kütüphane Klasörleri" basın ve "Kütüphane Klasörü Ekle" kısmından "Steam"i seçin. Veya bu klasör "steamapps" de olabilir.
1596982304287.png
Arkadaşlar selam, ben Steam'in kendisini SSD'ime, Steam'in oyun dosyalarını ise HDD'ime kurdum. Windows'da bazı sorunlar yaşadım ve çözümü için format attım, Windows SSD'de kurulu olduğu için SSD'deki Steam'in kendi dosyaları dahil diğer sistem dosyalarının hepsi silinmiş oldu ancak Windows HDD'de kurulu olmadığı için HDD'ye boşuna format atmadım. Ben Windows'u kurup, Steam'i tekrardan SSD'ye indirdim. HDD'deki oyunlarımın dosyalarını Steam'in oyun dosyalarının bulunduğu yere atarsam, boşuna tekrardan indirme beklemeden oyunları çalıştırabilir miyim? Aynısı Epic Games içinde olabilir mi?

Bişey anlamadım.

Yeniden Steam kurduktan sonra ayarlardan oyunların bulunduğu klasörü "bu benim steam klasörüm" şeklinde gösterebiliyorsun. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama zamanında yapmıştım.

Bir şey anlamadım.

Lütfen dikkatli okuyun, biraz karışık bir durum çözüm bulmak istiyorum. En iyi anlatabileceğim şekilde yazdım, kafanıza takılan yeri söylerseniz detaylandırabilirim.
Yeniden Steam kurduktan sonra ayarlardan oyunların bulunduğu klasörü "bu benim steam klasörüm" şeklinde gösterebiliyorsun. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama zamanında yapmıştım.
Rica etsem, bulabilir misiniz? Ben gerçekten araştırdım fakat tam istediğimi bulamadım.

Ayarlarda kütüphane sekmesinde oyun klasörü seçeneği var oradan gözat'a tıklayarak HDD'deki dosyayı seçin ve onaylatın oyunlar oynanabilir durma gelecektir. Eğer masaüstü simge oluşturmak istiyorsanız oyun dosyalarını doğruladıktan sonra simge oluşturun o beyaz simge yerine oyunun simgesi gelecektir.

Ayarlarda kütüphane sekmesinde oyun klasörü seçeneği var oradan gözat'a tıklayarak HDD'deki dosyayı seçin ve onaylatın oyunlar oynanabilir durma gelecektir. Eğer masaüstü simge oluşturmak istiyorsanız oyun dosyalarını doğruladıktan sonra simge oluşturun o beyaz simge yerine oyunun simgesi gelecektir.

Şu anda dışardayım, eve gittiğimde deneyeceğim ve geri dönüş sağlayacağım, teşekkür ederim. Aynı olay Epic Games içinde var mıdır hocam?

Anladığım kadarıyla harddisk'e steam kütüphanesi oluşturmuşsunuz sonra ssdye format atmışsınız oyunlarınız.
oyunlrınız duruyorsa tekrar indirme yerine gelin kütüphaneden, oyuna indire basın indirme yeri olarakta yüklü oyunun klasörünü gösterin.
kendi dosyaları doğrulayıp oyunu açıcaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı