Çözüldü Oyunları tekrar indirmeden var olan dosyaları ile tekrar çalıştırabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canelium

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben Steam'in kendisini SSD'ime, Steam'in oyun dosyalarını ise HDD'ime kurdum. Windows'da bazı sorunlar yaşadım ve çözümü için format attım, Windows SSD'de kurulu olduğu için SSD'deki Steam'in kendi dosyaları dahil diğer sistem dosyalarının hepsi silinmiş oldu ancak Windows HDD'de kurulu olmadığı için HDD'ye boşuna format atmadım. Ben Windows'u kurup, Steam'i tekrardan SSD'ye indirdim. HDD'deki oyunlarımın dosyalarını Steam'in oyun dosyalarının bulunduğu yere atarsam, boşuna tekrardan indirme beklemeden oyunları çalıştırabilir miyim? Aynısı Epic Games içinde olabilir mi?

Çözüm
HDD'de "Steam" diye klasör var mı? Var ise ayarlardan bu kısma gelin. "Kütüphane Klasörleri" basın ve "Kütüphane Klasörü Ekle" kısmından "Steam"i seçin. Veya bu klasör "steamapps" de olabilir.
1596982304287.png
Şu anda dışardayım, eve gittiğimde deneyeceğim ve geri dönüş sağlayacağım, teşekkür ederim. Aynı olay Epic Games içinde var mıdır hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu Video'da anlatılmıştır.

Steam için Ayarlar>İndirmeler>Kütüphane Klasörleri içerisinden HDD'nin içerisindeki klasörü seçiyorsun.
Epic Games için indirmeyi başlatıyorsun sonra görev yöneticisinden Epic Games'i kapatıyorsun. İndirilen yere senin HDD'deki oyunu atıyorsun. Sonra Epic Games doğrulama yapacak.

Hocam aynı olay Epic Games içinde olabilir mi? 70GB'lık Fortnite'ın elimde dosyaları bulunuyor, Steam oyunları için nasıl olduğunu anladım fakat Epic Games için bilmiyorum.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum, eve vardığımda deneyeceğim, geri dönüş sağlayacağım, herkese tekrardan teşekkür ederim, sonucu burdan paylaşacağım.

Şu anda dışardayım, eve gittiğimde deneyeceğim ve geri dönüş sağlayacağım, teşekkür ederim. Aynı olay Epic Games içinde var mıdır hocam?
Epic'de indirme konumunu oyunun dosyalarının bulunduğu konum olarak seçerseniz dosyaları doğrular ve güncelleme varsa onu indirir sadece.

Hocam aynı olay Epic Games içinde olabilir mi? 70GB'lık Fortnite'ın elimde dosyaları bulunuyor, Steam oyunları için nasıl olduğunu anladım fakat Epic Games için bilmiyorum.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum, eve vardığımda deneyeceğim, geri dönüş sağlayacağım, herkese tekrardan teşekkür ederim, sonucu burdan paylaşacağım.
Galiba epic games içinde aynıydı.
İndirme yerini sorunca oyunun yüklü olduğu klasörü gösterin eğer kütüphanede gözükürse dosyaları kontrol et diyin yada kendisi yapar büyük ihtimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu Video'da anlatılmıştır.

Bu video baya yardımcı olacak gibi duruyor, Steam'ide sizin sayenizde nasıl yapacağımı öğrenmiş oldum. Sonucu burdan paylaşırım, herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Evet arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, Steam ve Epic Games için dediğiniz yöntemleri uyguladım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı, yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı