Oyunları Türkçe görmek isteyen bir tek ben miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MaviDumanEtkisi

Hectopat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Keşke herkes belirli sağlam oyunları orjinal alsa da Türkiye’de oyun piyasası olsa ve şirketler Türkçe dil destekli oyunlar çıkartsalar.

Tüm oyunları Türkçe alın demiyorum ama COD, GTA, BF gibi büyük ve kaliteli oyunlardan bahsediyorum.

Ben Son 3 senedir bu tür oyunları kredi kartına düşük taksitlere alıyorum. Oyunların artık çıkarılırken Türkçe olması için adım atıyorum bunu tüm oyun severlerden de bekliyorum.

Örneğin ; Crysis serisi Türkçe'ydi ben oyunu anlayarak oynamıştım. Tabi ki burada yapımcısı Cevat Yerli ama diğer Oyunlar da böyle olabilirdi değil mi?

Yanlışsam düzeltin lütfen.

Haklısın ama Battlefield 4 gibi oyunlarda pek konuşmalara dikkat etmiyorum oyuna kaptırıyorum kendimi. :)
Crysis vb. gibi oyunlar Türkçe oynamak daha güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence asıl bu aksiyon ve savaş oyunları Türkçe olsun bir de bazı yarış oyunları başka da birşey istemem. Aslında ufaktan başlansa çeviri ekipleri ile birlikte çalışma yaparlar şirketler :)

Bence asıl bu aksiyon ve savaş oyunları Türkçe olsun bir de bazı yarış oyunları başka da birşey istemem. Aslında ufaktan başlansa çeviri ekipleri ile birlikte çalışma yaparlar şirketler :)
@Ayberk Ercan' nın da dediği gibi "Korsan Ülke" böyle devam edersek biraz zor türkçe oyunlar vb.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı