Oyunların renkleri nasıl daha canlı hâle getirilir?

İşletim sistemi
Windows 10

KutayOnR

Kilopat
Yer
Varşova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GF65 Thin 10SDR
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. İnternette görüyorum insanların oyunları daha canlı gözüküyor. Fakat ben oynarken daha soluk. Bunun çözümünü bilen var mı? Digital vibrance ayarları ile çok fazla oynamak istemiyorum. Bunun için bir program varsa, yazarsanız sevinirim. Bu konu GTA 5 için geçerli ve oyun Full ayarlarda.

İyi forumlar.

Gamma ile oynarsanız renkler daha canlı hale gelecektir.

Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşlar merhaba. İnternette görüyorum insanların oyunları daha canlı gözüküyor. Fakat ben oynarken daha soluk. Bunun çözümünü bilen var mı? Digital vibrance ayarları ile çok fazla oynamak istemiyorum. Bunun için bir program varsa, yazarsanız sevinirim. Bu konu GTA 5 için geçerli ve oyun Full ayarlarda.

İyi forumlar.
"Digital Vibrance" ya da "Doygunluk" ayarını fulle çekin mis gibi oluyor. Gözlere dikkat edin oyun sonrası kapatın göz bozabilir.

Arkadaşlar ayrıca benim oyunum yayıncılar kadar iyi durmuyor onlarda izlediğim zaman daha iyi daha hoş ama kendim oynayınca grafikler kötü geliyor. Bunun için çözümünüz var mı ?
Masaüstü sağ tık > Radeon ayarları > ayarlar > ekran > doygunluk ayarı ile oynarsanız bir şeyler daha güzel gözükebilir.
Eğer ekran kartınız güncel değil ise AMD'nin kendi sitesine girerek ekran kartınıza uygun Driver indirebilirsiniz.
Bende radeon ayarları çıkmıyor.

Nvidia Denetim Masası altındaki masaüstü renk ayarlarını ayarlaya girip Digital Vibrance ayarını arttırırsanız renkler daha keskin olacaktır.

Not: Bazıları oynadığı oyunlar destekliyorsa ReShade kullanıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı