Oyunların Steam'den olma takıntınız var mı?

Yalan söylemeyelim Steam bizi çok iyi kullanıyor sırf profilimizde ki o oyun sayısı artsın diye daha ucuz yerine boşuna paramızı veriyoruz Steamden oyun alınca daha kaliteli bir his alıyor insan ama epic gamestende alsan ikiside aynı oyun oluyor pratikte, eğer çok fazla fark yoksa Steamden almayı tercih ediyorum.

Steam dolara geçmeden önce de yoktu yine yok. Nerede ucuzsa oradan alıyordum önceden de. Epic de ki bedavaları, Prime'ın bedavaları topluyorum sürekli, 500'den fazla oyun var Epic+GOG ta. Steam de de kendi aldığım ve bedavalarla ve free to play oyunlarla birlikte 200 oyun var. + Xbox Series S var, orada da 50 oyunum var. 30 kadarı free to play, demo vs.

Steam'de 900 küsur oyunum olduğundan (%95'ini Steam dolara geçmeden önce almıştım) başka platformlarda oyun almıyorum küçük koleksiyonum daha da büyüsün diye, bir de multiplayer olmayan oyunlarda Epic Games'ten almak ile korsan oynamak arasında fark yok gibi geliyor bana nedense...

Hem var hem yok arası. Oyunlarımın Steam üzerinde olmasını tercih ediyorum ve bu şekilde mutluyum. Steam'in zevki ayrı. Kime nasıl hoşsa öyle yapsın, kimse kimseyi zorlamaya hakkı yok.

Steam hem arayüz olarak hem diğer şeyler olarak bana daha gelişmiş geliyor eğer fiyat farkı çok fazla yoksa oradan almayı tercih ederim, aslında Steam oyunları satın aldığınızda oyunu size vermiyor sadece lisansını veriyor ve istediği zaman geri alabiliyor. Bu konuda kötü fakat bunu GOG dışında yapmayan alternatifi yok.

Steam dolar kurumuna geçtiğinden beri saldım aslında 1-2$ olan oyunları alırım veya almam Epic Games Steam'e göre uygun fiyata satıyor bence iyi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı