Oyunların Toxic Kitleleri

Ücretsiz ama mükemmel bir oyun olan Deceit oyununda da bu toxic çocuklar oluyor. Canlı örnek verecek olursak dün girdiğim maçta 6 kişiyiz 1'i benim, 5 de bağıra bağıra bir birine sıkıyor Deceit'te miyiz CS:GO'da mıyız belli değil.

En iyi çözüm (CS:GO için) ''hud_saytext 0'' yapmak veya (Pek önermem) uzman bir hacker'sanız DDOS atıp çılgına çevirmek :D

Evet hep oluyor çünkü TR sunucusundaki insanlar her şeyi çok ciddiye alıyorlar, geneli takıma katkısı olmayan siz tek kalıp vuramayınca suçu size atıyorlar veya sesi kalın yaşı büyük Soundpad gibi şeyleri kullanıp size üstünlük kurmaya çalışıyorlar.

Ben Valoranta ilk başladığım zamanlar takımda hayatta tek ben kaldığımda heyecanlanıyordum ve adam vuramıyorum CS'de çok iyiyim ama Valoranta girince kolsuzlaşıyordum birden. Bir kere derecesiz oyundayken çocuğun teki, adamı vuramadım diye bana demediğini bırakmadı "geri zekalı, geri zekalı sen tam bir gerizekalısın tamam mı aptal o..." diye saydırdı. Sabahın 6'sı olduğu için mikrofon da açamıyorum. Neyse çıktım oyundan birkaç gün oynamadım. Ya alt tarafı oyun. Sanki e-spor turnuvasında finale kalmışsın oyun sadece seni eğlendirmek için yapılmış bir şey. Neden böyle davranıyorsunuz ki? 2 hafta falan oynadım alıştım Valorant'a daha iyi oynuyorum artık küfür eden birisini gördüğümde raporluyorum direkt.
Sizin de böyle anılarınız oldu mu LoL Valorant CS fark etmez?
Bazen internet kafede kafa dağıtmak için CS oynamaya gidiyorum ve bir bakıyorum koskoca adam valorant oynayarak bağıra bağıra ana avrat sövüyor ben utanırım açıkçası, bir bakıyorum küçücük sesi incecik çocuk saçma sapan küfür ede ede konuşuyor ve şaşırtmıyor ki hepside valorant oynuyor yemin ederim valorant oynayıpta düzgün bir insan görmedim, yiyorsa gerçekte onu adamın yüzüne söylesene? Valorantı bu yüzden hayatta oynamam.

Black Ops 6 çok toxic dolu zombideyiz sırf bir kılıcı vermedim diye eleman beni toxicledi ben mutelememe rağmen bunun bana o ağız kokulu sesi geliyordu raporladım ban yiyeceğini düşünmüyorum şahsen.

Ben cevap vermiyorum toxic insanlara en önerdiğim şey cevap vermeyin IQ seviyesi düşük oldugu için laf atmaya devam eder böyle durumlarda direk oyunda raporlayın detaylı raporlamadan bahsediyorum her türlü ban yiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı