Oyunparam.com dan Steam gift ile Cyberpunk 2077 ön sipariş verecektim. Oyun stokta gözüküyordu ancak 5-6 dk beklememe rağmen Steam arkadaşlık isteği gelmeyince online desteğe başvurdum ve Steam giftte hata olduğunu ve siparişin iptal edileceği söylendi. ben de paramın iadesini istedim ancak ininal karta iade yapılamayacağı söylendi. Param şu an sitede duruyor. İninal kartla gerçekten para iadesi yapılmıyor mu yoksa bir kötü niyet mi var?
Git tüketici hakem heyetine yaz sonra şikayet ss'ini onlara ilet bence ilk günden geri ödeme yaparlar, eğer yapmazlar ise hakem heyet sonucu senin lehine olumlu çıkacaktır. Sonuçta ortada hem bir aldatma hemde mağdur etme durumu var.
İninal kartın çalışma mantığını bilmiyorum bildiğimiz banka kartı değil ama bildiğim kadarıyla. O yüzden para yüklerken vs. firmalarla anlaşması olmayabilir iade için ekstra para ödemek istemeyebilir satıcı taraf. Normal bir banka hesabınız varsa oraya istediniz mi? Veya daha önce ininal kartınıza böyle küçük firmalardan iade aldınız mı? Ödeme onaylanıp karşıya geçtikten sonra. En kötü ihtimalle THH'ye başvurmanızı öneririm oranın sonuçlanması 30-45 gün falan sürüyor ortalama.
İninal Kart'a iade yapılmakta site sizi mağdur etmiş THH'ye başvurun en kısa sürede veya iademin yapılmasını yapılmadığı sürece Tüketici Hakem Heyetine başvuracağınızı belirtin.