Çevrimdışı hesap hocam normal.25 TL'ye Cyberpunk satıyorlar. Güvenilir olduklarını düşünmüyorum.
Bir tane hesabı herkese satıyorlar hesap çalıntı da olabiliyor o yüzden ucuz.Bu siteyi bilmiyorum ama neden Steam & Epic Games gibi güvenli platformlar varken oyunsekmem gibi, adı hiç duyulmamış bir siteye gidiyorsunuz? 24 liraya Cyberpunk satan bir yer gördünüz mü? Ne kadar saçma muhtemelen güvenilir değildir.
Bu siteyi bilmiyorum ama neden Steam & Epic Games gibi güvenli platformlar varken oyunsekmem gibi, adı hiç duyulmamış bir siteye gidiyorsunuz? 24 liraya Cyberpunk satan bir yer gördünüz mü? Ne kadar saçma muhtemelen güvenilir değildiroyunu çevrimdışı modda ıynayabiliyorsun sadece yani sadece hikaye modu
Bu tarz sitelere güvenmeni pek önermem. Buna benzer oyunları hesap olarak veriyor ve bu hesaplar yüksek ihtimal çalıntı oluyor. Steam'den kendi hesabınlar almanı tavsiye ederim.
Oynarsın ama ben olsam kartımı tehlikeye atmazdım internetten indirirdim.Çevrimdışı oynayamaz mıyım? Sadece hikaye modunu oyuna o kadar vermek istemiyorum açıkcası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.