Oyunsekmem nasıl?

S.mendas

Hectopat
Daha fazla  
Oyunsekmem adlı siteden CP2077 gibi 1, 2 oyun almak istiyorum. Fakat herhangi bir geri dönüş veya forumlarda konu bulamadım. Bu alanda deneyimi olan var mı?

25 TL'ye Cyberpunk satıyorlar. Güvenilir olduklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi bilmiyorum ama neden Steam & Epic Games gibi güvenli platformlar varken oyunsekmem gibi, adı hiç duyulmamış bir siteye gidiyorsunuz? 24 liraya Cyberpunk satan bir yer gördünüz mü? Ne kadar saçma muhtemelen güvenilir değildir.

Bu tarz sitelere güvenmeni pek önermem. Buna benzer oyunları hesap olarak veriyor ve bu hesaplar yüksek ihtimal çalıntı oluyor. Steam'den kendi hesabınlar almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi bilmiyorum ama neden Steam & Epic Games gibi güvenli platformlar varken oyunsekmem gibi, adı hiç duyulmamış bir siteye gidiyorsunuz? 24 liraya Cyberpunk satan bir yer gördünüz mü? Ne kadar saçma muhtemelen güvenilir değildir.
Bir tane hesabı herkese satıyorlar hesap çalıntı da olabiliyor o yüzden ucuz.

Bu siteyi bilmiyorum ama neden Steam & Epic Games gibi güvenli platformlar varken oyunsekmem gibi, adı hiç duyulmamış bir siteye gidiyorsunuz? 24 liraya Cyberpunk satan bir yer gördünüz mü? Ne kadar saçma muhtemelen güvenilir değildiroyunu çevrimdışı modda ıynayabiliyorsun sadece yani sadece hikaye modu

Bu tarz sitelere güvenmeni pek önermem. Buna benzer oyunları hesap olarak veriyor ve bu hesaplar yüksek ihtimal çalıntı oluyor. Steam'den kendi hesabınlar almanı tavsiye ederim.

Çevrim dışı oynayamaz mıyım sadece hikaye modunu oyuna o kadar vermek istemiyorum açıkcası

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı