th3q4x
Hectopat
Daha fazla
Resim yok.
Dostum herhangi bir oyun diyorum. RDR2 açmaya çalıştığımda da veriyor aynı hatayı.Açmaya çalıştığınız hile hata veriyor. Çevrimiçi oyunlarda hile kullanmayın.
Osiris-Master adlı dosyayı her yerden silin, açık hile programı varsa kapatın ve tekrar deneyin. Sanırım Memory*** adlı siteden hile indirmişsiniz. O site host dosyanıza müdahale ediyor.Dostum herhangi bir oyun diyorum. RDR2 açmaya çalıştığımda da veriyor aynı hatayı.
Attığınız resimde dosyanın konumu yazıyor. Oraya gidip bahsedilen dosyayı silerseniz belki sorun düzelir.PC'me temiz kurulum yaptım. Ancak bir sorun var. Oyun açmaya çalışırken. .NET Framework hatası alıyorum. Resim ekte. (herhangi bir oyun diyorum.)
Dostum herhangi bir oyun diyorum. RDR2 açmaya çalıştığımda da veriyor aynı hatayı.
Bunların hepsini kurmanız gerekiyor:
Denetim Masası'ndan mevcut Visual C++ sürümlerini kaldırın ve öyle kurun.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the iwww.techpowerup.com
DirectX İndirme Aracı
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...www.technopat.net
![]()
Download .NET Framework 4.8 | .NET
Downloads for building and running applications with .NET Framework 4.8 . Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework.dotnet.microsoft.com

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.