SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 17 Ocak 2022 #1 Bir oyun indirdim ve geri sildim ama D diski komple boşaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2022
S SH1MORTAL Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #2 PC bozulmadı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #3 SyLaS61 dedi: Bir oyun indirdim ve geri sildim ama D diski komple boşaldı. Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden aldınız, nereden sildiniz, elinizle dosyaları mi sildiniz yoksa aldığınız platform üzerinden mi? Artı 0 Eksi
SyLaS61 dedi: Bir oyun indirdim ve geri sildim ama D diski komple boşaldı. Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden aldınız, nereden sildiniz, elinizle dosyaları mi sildiniz yoksa aldığınız platform üzerinden mi?
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 17 Ocak 2022 #4 Rx 570 dedi: Oyunu nereden aldınız, nereden sildiniz, elinizle dosyaları mi sildiniz yoksa aldığınız platform üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Toreentten sildim maalesef Artı 0 Eksi
Rx 570 dedi: Oyunu nereden aldınız, nereden sildiniz, elinizle dosyaları mi sildiniz yoksa aldığınız platform üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Toreentten sildim maalesef
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #5 SH1MORTAL dedi: PC bozulmadı mı? Genişletmek için tıkla... Ne diyorsunuz? Klasik Türk çocuğu gibi konuştunuz. Yanlış anlaşılmasın fesatlık veya kötü anlam içermiyor dediğimde. Oyun ne ve kaç GB? Diskinizde neler vardı? D diskinde sistem dosyaları bulunmadığından ve diskte sadece o oyun varsa tamamı silinmesi normal. Artı 0 Eksi
SH1MORTAL dedi: PC bozulmadı mı? Genişletmek için tıkla... Ne diyorsunuz? Klasik Türk çocuğu gibi konuştunuz. Yanlış anlaşılmasın fesatlık veya kötü anlam içermiyor dediğimde. Oyun ne ve kaç GB? Diskinizde neler vardı? D diskinde sistem dosyaları bulunmadığından ve diskte sadece o oyun varsa tamamı silinmesi normal.
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 17 Ocak 2022 #6 Silinen üye dedi: Ne diyorsunuz? Klasik Türk çocuğu gibi konuştunuz. Yanlış anlaşılmasın fesatlık veya kötü anlam içermiyor dediğimde. Oyun ne ve kaç GB? Diskinizde neler vardı? D diskinde sistem dosyaları bulunmadığından ve diskte sadece o oyun varsa tamamı silinmesi normal. Genişletmek için tıkla... Diskte sadece oynadığım oyunlar vardı ve hepsi gitti maalesef. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ne diyorsunuz? Klasik Türk çocuğu gibi konuştunuz. Yanlış anlaşılmasın fesatlık veya kötü anlam içermiyor dediğimde. Oyun ne ve kaç GB? Diskinizde neler vardı? D diskinde sistem dosyaları bulunmadığından ve diskte sadece o oyun varsa tamamı silinmesi normal. Genişletmek için tıkla... Diskte sadece oynadığım oyunlar vardı ve hepsi gitti maalesef.