简易五子棋 oyunu nedir?

• Konuyu başlatan DKB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.159
Technopat'ta troll konuları gördüğümde modlar bunlara nasıl izin veriyor diye hayret ederkim, ta ki 8 bin liralık RTX 3070M sistem gereksinimli Steam oyununu görene kadar.

Bunu dün bende görmüştüm, forumda soracaktım vaz geçtim. Gerçekten ne bu böyle ya? Sanki çözülmeyi bekleyen seri katil vakası gibi :D

Şifreli bir oyun. Kara para aklama tahminimce. Oyun 150KB yüksek ihtimal bunda yakın zamanlarda türklerin verileri sızdırıldı diye haberler çıkmıştı bu arkadaşlar Türk CC kartlarla bu oyunu satın alıp kendilerini yasal gösteriyorlar yapımcının ırkı bile belli değil Türk lirasını geçtim dolar bazında da 200 dolara saçma.Steam.db verilerine bakılırsa yapımcı İngilizce de biliyor ama oyun desteklemiyor.

Gelir kaynağı vs. gibi şeyleri yalandan resmi olarak gösterebilmek için oluyor böyle oyunlar genelde. Yani atıyorum illegal bir iş yapıyorsun ancak gelirini yalandan kanıtlamak için bu oyunları çıkarıyorsun ve kendin alıyorsun. Devlet sana sen bu paraları nereden kazanıyorsun diye sorarsa cevabın hazır çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı