Oyunu oynamaya başladıktan 5 dakika sonra Crash Dump Mavi Ekran

Queen Daenerys

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynadığım sırada bilgisayar birden mavi ekran crash dump hatası veriyor. Oyunu oynamaya başladıktan 5 dakika sonra filan geliyor bu hata. Bunu nasıl düzeltebilirim sorunu nedir ?

Eğer bilgisayarın üzerinde gelen OEM Product Key etiketi okunabilir durumda ise yeniden orijinal sürümü internetten .iso dosyasını indirerek kurabilirsiniz.
Etiketin üzerindeki tüm hanelerin okunduğundan emin olun. (Örnekte xxxx-xxxx şeklinde görünüyor.)
HardwareCOA.gif

Gerçekten merak ediyorum rami nasıl bir kombinasyonla (kaç çeşit ile) taktınızda 5 Gb ram oldu?
Neyse çokta mühim değil.
SHA1: 59C9951F80DBD086AAF25B572A98BE22D64B29B2
İnternetten bu hash değerini sağlayan Windows 7 Home premium 64 bit .iso dosyasını indirin. (Hash değeri tuttuğu sürece indirdiğiniz yer fark etmez.)
Bütün Sürümler İçin Tek Windows 7 Kurulum DVD'si enpedi-Windows 7 Burada anlatılan yöntem 2 ile tüm sürümleri kurulabilir hale getirin ve dvd'e yazın.
Kurulumda lisans anahtarını girmeden istendiğinde Home basic sürümünü seçin ve kurulumu tamamlayın.
Kurulum sonrası bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girin ve en altta ürün anahtarını değiştir diyerek bilgisayarın üzerindeki etikette bulunan lisans anahtarını girin ve etkinleştirin.
Bir ihtimal telefon ile de etkinleştirmeniz gerekebilir.

Güncellemeleri yüklediğinizde Windows 10'u rezerve edin bildirimi sağ alt köşede çıkacaktır.
Bildirime tıklayarak rezervasyonu gerçekleştirin ve 29 Temmuzu bekleyin.

Gerçekten merak ediyorum rami nasıl bir kombinasyonla (kaç çeşit ile) taktınızda 5 Gb ram oldu?
Neyse çokta mühim değil.
SHA1: 59C9951F80DBD086AAF25B572A98BE22D64B29B2
İnternetten bu hash değerini sağlayan Windows 7 Home premium 64 bit .iso dosyasını indirin. (Hash değeri tuttuğu sürece indirdiğiniz yer fark etmez.)
Bütün Sürümler İçin Tek Windows 7 Kurulum DVD'si enpedi-Windows 7 Burada anlatılan yöntem 2 ile tüm sürümleri kurulabilir hale getirin ve dvd'e yazın.
Kurulumda lisans anahtarını girmeden istendiğinde Home basic sürümünü seçin ve kurulumu tamamlayın.
Kurulum sonrası bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girin ve en altta ürün anahtarını değiştir diyerek bilgisayarın üzerindeki etikette bulunan lisans anahtarını girin ve etkinleştirin.
Bir ihtimal telefon ile de etkinleştirmeniz gerekebilir.

Güncellemeleri yüklediğinizde Windows 10'u rezerve edin bildirimi sağ altWİNDOWS 7 HOME PREMİUM SP1 HAZİRAN 2014 GÜNCEL TR (OEM + ACT) 32 & 64 BİT | Yandex disk » limitsizamca türkçe dublaj filmler hd film izleme sitesi 720p film köşede çıkacaktır.
Bildirime tıklayarak rezervasyonu gerçekleştirin ve 29 Temmuzu bekleyin.
Buradaki uygun mudur? Ram'ı ben hatırlamıyorum bir yerde yaptırmıştık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı