Çözüldü Oyunu tamamen kaldırmadan açılamayacak hale getirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Selamlar, sorum başlıkta belirttiğim gibi. Bilgisayarımdaki eFootball PES 2020 oyununa yapmak istiyorum bunu. Nasıl yapabilirim? Windows ayarlarından yapılabilirse çok iyi olur.

Bu kısmı değiştirirseniz oyun açılmaz. Yol olarak C:/ yazarsınız, klasör açılır.

1601761943330.png

Sakıncası yoksa neden böyle bir amacınız olduğunu sorabilir miyim? :)
Kuzenim, benden 6 yaş büyük. Onlarda kalıyorum, uyuduğumunda bilgisayarımı açıp pes oynuyor. Mavi switch klavye var, diyorum ki; oynama uyuyacağım ama "bir şey olmaz" diyor. Bir şey olmaz ne demek diyorum, kırmak istemek istemediğim için böyle bir şey yapmak istiyorum. Uyku düzenimi 1 aydır düzeltmeye çalışıyorum ve 1 saat önce kafamı yastığa koymuştum. Geldi ve bozuldu, sinir küpü olacağım ya da bilgisayarı gerçekten parçalayacağım. Oynamasında sorun yok hiçbir zaman oynama demem, ama o da saygı göstermeli. Gıcık olduğum şey saygısızlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı