Epic Games Oyunu vermedi

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'te kuponumla oyun aldım ama oyun ne kütüphaneye geldi ne de para çekildi ama sipariş oluşturuldu olarak gözüküyor. Sorun ne olabilir?

E-postanıza aldığınız oyunun faturası gelmiş mi?

Gelmedi.

Ne e-posta geldi ne oyun geldi ne de para çekildi sadece Epic'te sipariş ekranına geldiğimde kod kullanılmış olarak gözüküyor Papara ile satım alım yapmaya çalıştım sence karttan dolayı mı?

Son düzenleme:
sepete bir şey ekleyince %33 kupon gelmiyorsa bekliyordur siparişin. ödemeye ilerleyip, siparişi iptal edip kuponu boşa çıkarmanın yolu var, onu bir dene.
dün sanal kart limitini 1 tl yüksek yazınca limit hatası verdi, yazdığım gibi kupon gitti vs 5 tl yüksek yazınca aldı ödemeyi.

Sepete bir şey ekleyince %33 kupon gelmiyorsa bekliyordur siparişin. Ödemeye ilerleyip, siparişi iptal edip kuponu boşa çıkarmanın yolu var, onu bir dene.
Dün sanal kart limitini 1 TL yüksek yazınca limit hatası verdi, yazdığım gibi kupon gitti vs 5 TL yüksek yazınca aldı ödemeyi.

Dediğin gibi yapıp kuponu geri alıyorum ama sonra ne kadar denesem farklı sepetlerle yani oyunlar kütüphaneme gelmiyor Epic Games'e mail yolladım belki düzelir ama bu durum indirim bitmeden düzelse iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı