Oyunum birkaç güne Steam'de

Merhaba öncelikle oyunum en geç haftaya pazartesiye yayında tabii herhangi bir problem olmazsa...
Öncelikle oyunumdan bahsetmek istiyorum 3D FPS korku, savaş, gerilim hepsi bir arada olacak grafikler güzel resimleri koyacağım zaten aşağıya 20₺'den satışa sunacağım, umarım güzel bir sonuç alırım. Sizlere de sormak istediğim şu soru var Steam algoritması nasıl çalışıyor? Yani oyunumu nasıl ön plana çıkarırım?

OYUNUM HAKKINDA BİRKAÇ RESİM

Eki Görüntüle 1568443

Eki Görüntüle 1568444

Eki Görüntüle 1568445

Eki Görüntüle 1568446
Tebrikler oyununuz çıkınca denemeye çalışacağım ve bir sorum olacak.Oyununuzu kaç günde yaptınız? Benim de Play Store'da bir oyunum var 2 boyutlu baya kötü de 😅 neyse bildiğim kadarıyla 3d oyun yapmak zor çok zor size helal olsun
 
Merhaba öncelikle oyunum en geç haftaya pazartesiye yayında tabii herhangi bir problem olmazsa...
Öncelikle oyunumdan bahsetmek istiyorum 3D FPS korku, savaş, gerilim hepsi bir arada olacak grafikler güzel resimleri koyacağım zaten aşağıya 20₺'den satışa sunacağım, umarım güzel bir sonuç alırım. Sizlere de sormak istediğim şu soru var Steam algoritması nasıl çalışıyor? Yani oyunumu nasıl ön plana çıkarırım?

Oyunum hakkında birkaç resim.

Eki Görüntüle 1568443

Eki Görüntüle 1568444

Eki Görüntüle 1568445

Eki Görüntüle 1568446

Hocam gameguru'mu kullandınız? Köşedeki can barı çok benziyorda.
 
Hocam konuyla alakasız ama elinize sağlık eğer unutmazsam bir denerim oyununuzu ama resimlerden gördüğüme göre güzel bir oyun gibi. Belki ileride konuşulan kişilerden bile olursunuz:)

Hocam oyunun sistem gereksilimi ne olacak bir bakmak istiyorum.

Hocam reklam vermeniz lazım, oyun kanallarına reklam verirseniz oyununuz bir etkileşim alabilir.

Elinize sağlık hocam Oyunun ismi`ni ve mümkünse sistem gereksimlerini söylerseniz sevinirim...

Oyunun çıkışına özel indirim yapabilirseniz iyi olabilir ilk gün.

Saolun hocam yayınlandığında özellikle bu konuma mesaj atanları etiketlemeyi düşünüyorum :)

3 gb depolama alanı 8gb ram yeterli en fazla

tavsiyeniz için teşekkürler hocam :)

3 gb depolama alanı 8gb ram yeterli en fazla oyunum ingilizce ama türkçe alt yazılar da ekledim ismi de bu olacak :)

Extinction / Zombie İnvasion​


Şimdiden bol şans diliyorum. Oyununuz çıktığında desteklemek isterim.

Zombi varsa ben de varım.

Yapacağın ilk iş Gameguru kullanmayı bırakmak olsun. Aşırı kısıtlı bir motor. Hatta motor bile diyemeyiz bence. Geliştirmekte zorlanırsın. Lua kodlarını kendin yazmaya zahmet edipte Gameguru kullanıyorsan başka tabi.

Hocam 20 TL biraz fazla gibi. 10 ila 15 TL arası gibi bir fiyat ideal olacaktır.

5 TL yap fiyatını. 20 lira vermez çoğunluk. İlk hedefin para kazanmak değil daha fazla satması olsun.

Hocam arkadaşların dediği gibi indirim yapın 1-2tl indirim listesine girer ve araştıran oyuncular satın alabilir. Steam topluluk sayfalarında paylaşabilirsiniz. Yabancı topluluklarında paylaşmanızı tavsiye ederim. Artı olarak bence fiyatı bu oyun için biraz fazla onu söylemek isterim. 10 tl İdeal fiyat olacaktır.

PC kaldırmıyor maalesef ama istek listesine koyacağım bu senin oyunu daha öne çıkarır.

teşekkürler etiketlerim yayınlandığında ayrı bi konu açıcam hocam :)

etiketlerim yayınlandığında ayrı bi konu açıcam hocam :)

lualar tamamen biz yazıyoruz,sadece gameguru ile güzel birşey çıkarmak imkansız. hocam işimize yarayanları da alıyoruz tabi ayrıca unity ile beraber kullandık ama yine de tavsiyeniz için teşekkürler :)

Yayıncılara gönderin hocam, oyun beğenilirse çok güzel reklamı olur. Benim çıkaracağım oyun için reklam stratejilerimden biri bu.

Çok iyi tavsiye hocam fiyatı 10'a düşürme kararı aldım :)



Çok iyi tavsiye fiyatı 10a düşürme kararı aldım zaten oyun seri halinde olacak bu 1. bölümü.



Evet 10a düşüreceğim fiyatı.



Düşünmeniz yeterli teşekkürler :)

Eğer kabul ederseniz oyununuzu Azerbaycan dilini yapmakda yardım ederim.:)

Hayırlı olsun oyununuz. Umarım güzel etkileşimler alırsınız. Başarılı olur inşallah. Fiyatı kötü değil bence. Ekmek 5 TL iken verilen emeğe göre 20 TL uygun gibi.

Hayırlı olsun, çıkışa özel indirim olursa alabilirim. Ama 20₺ verebileceğimi sanmıyorum.

Gameguru asset kolaylığı sağlıyor tabii. Özgür olmasa bile kendi içinde çok geniş. Lua kendiniz yazıyorsanız yine daha rahat çalışabilirsiniz. Arayüzü acilen değişin. Model olarakta Gamegurunun çok güzel DLCleri var silah modelleri olan. 40TL gibi birşey o modeller daha hoş durur.

10 tl indirim olacakmış.

Kullanıcı kazanmak için ilk 1 hafta bedava yapılabilir bence.

Demir hocam Makedonca veya almanca getirebilirim oyununuza dilerseniz. Mail yolu veya discord kullanıyor iseniz oradan iletişime geçebiliriz.

Eğer kabul ederlerse bende AZ bir de Deutsch dilini yapmakda yardım ederim.

Elinize sağlık. Grafikler güzel duruyor.

Hocam 10 TL'de fazla gameguru ile geliştirilen bir oyun için ama deneyeceğim. Yani umarım iyi yere gelirsiniz şu an sadece modelleri yerleştirmişsiniz ve gamegurunun normal silah sistemi işte ben sizin yerinizde olsam 100 dolar verip yayımlamazdım daha kendimi geliştirip iyi bir oyun yapınca yayımlardım.



Hocam bu oyunu ön plana çıkarmanız imkansıza yakın.

Teşekkürler :)

Hocam biz kendi lualarımızı yazdık o resimdeki silah öyle. Farklı DLC'ler falan da yükledik, luaların çoğu zaten bize ait dediğim gibi.

Hocam katılıyorum grafikler şahane değil 100 dolar vermeyip bence biraz daha yatırım yapıp oyunun grafiklerini iyileştirebilirsiniz. Veya farklı motorlar kullanıp daha güzel bir oyun haline getirebilirsiniz. (BENCE)

Gameguruda lua yazılıyor muydu?

Hayırlı olsun.👏👏👏👏

Hocam oyunun konusu ne olacak? Oyunda tam olarak amacımız nedir?

Hocam Türk olarak Steam'de oyun yayımlamakla ilgili rehber yok rehber yaparsanız çok iyi olur oyun yayımlama süreçleriyle ilgili gerçekten internette kaynak bulmak çok zor.

hocam şöyle zombi salgınını başlatan adam var onu yok etmemiz gerekiyor fakat ona ulaşmak için çeşitli adalardan geçiyoruz en son onun kalesine giriyoruz bizi jumpscarelar vb. çok şey karşılıyor ardından onun adamlarıyla savaşıp onu yok etmemiz gerekiyor

Çalışmanın başarısını ve devamını diliyorum. Ancak grafikler güzel değil. Oyunu ücretli yapmaktansa ilk başta ücretsiz yapıp Technopat.net'ten (veya oyununu paylaştığın diğer yerlerden) daha fazla oyuncuya ulaşarak, oyunculardan alacağın feedbacklerle kendini daha da geliştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Şahsen ben bu oyuna 5TL bile vermem. Amacım senin hevesini kırmak değil kesinlike.

fiyat 10₺ olacak hocam

Destek için alırız, deneriz. Geri dönüş bildiririz.

Ben de korku oyunu yapmak istiyorum, Silent Hill PT tarzi. Zor mudur hocam bu isler sizce?

Lütfen 32 bit bilgisayar sahiplerini düşünerek 32 ve 64 bit seçeneği ekleyin, bu günlerde yeni çıkan neredeyse hiçbir oyunda 32 bit desteği yok ve oyunu kaldırmayla alakası olmadan desteklemediği için direkt açamıyoruz.

Hocam oyununuz hakkında 3 şey diyeceğim.
1.Ben meslektaşınız sayılırım ve fena iş çıkarmamışsınız(bende oyun geliştiriyorum).
2.Hocam oyununuz 98-99 yıllarında çıkan PC oyunlarındaki gerici ve rahatsız edici cgi bir tarza sahip bu başarılı.
3.Ayrıca oyunun arka plan shader efekti kast ettiğim 1998-99 gericiliğine uyuyor.
Başarılar dilerim.

Allah utandırmasın kardeşim.
Ayrıca Steam koleksiyon kart muhabbeti varsa 5 kart koyun. Oyunu kart düşürmek için bile alınmaz hale getiriyor daha fazlası. 🤣
Yolunuz açık olsun.

Hocam piyasada şahane grafiklere ya da güzel bir oynanışa sahip olmadan adından sıkça bahsettiren güzel hikayeli oyunlar görüyoruz. Size tavsiyem oynanış ve grafiksel açıdan oyununuzu ön plana çıkartamıyorsanız ki zaten şu aşamada bu yönlerden gelişmiş olması çok beklenmemeli o sebepten ötürü iyi bir hikaye yaratarak oyununuzun ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Çıktığı zaman hemen alacağım.

Hocam oyunun konusu nedir? Oyunun görüntüleri güzel. Desteklemek isterim Türkleri.

Hayırlı olsun. Alabilirsem kesinlikle denemek isterim.

Hocam hayırlı olsun alıp deneyeceğim.

Hocam reklam vermek yerine belirli para karşılığında YouTuber'lara oyunu direk kendi videolarında oynarlarsa izleyenler oyunu görüp beğenebilriler.

Para vermek yerine oyunun kodunu verip indirmelerini sağlayıp denemelerini de sağlatabilirsiniz. Ama çoğu youtuber para isteyeceğini bildiğimiz için bir miktar para talep edebilirler. Veya siz talep edersiniz.

Oda olur ama çoğu izleyici gibi bakmayabilirler diye dedim.

Emeğinize sağlık, umarım daha güzel projelerde imzanızı görürüz.

Hocam son durumlar nedir oyun hakkında?

bizim millet de öle işte vücuda , akla zarar veren şeylere harcar da harcar 20 tl çok gelir yabancı oyun mağazalarına koyabiliyorsan koy pek de anlamam o işlerden de türkiyede o işler zor. Emeğine bakmazlar, bahane bulabilecekler mi o önemli😏

Hocam umarım başarılı olursun bu kadar güzel grafikli bir oyunu benim makine oynatmaz sizin oyunuzu deneyimlemiyeceğim için çok üzgünüm.

Umarım oyunun co-op oynanabilir. diyeceğim de büyük ihtimal dediğin gibi Single Player olacak. yine güzel bir yapıma benzeyeceğini düşünüyorum. Ekran görüntülerinden vs.

Umarım başarılı olursunuz. Böyle güzel girişimler desteklenmeli bence. :)

Bu yanıtıma herkes kötü beğenmedim atmış. Ama feign 1 hafta ücretsiz yapıp 50k+ kullanıcı çekti. Şahsen ben bu oyuna 5TL vermem diğer güzel oyunlar dururken. Yayıncılar tarafından tanıtılmak, oyunun oynatılmasını istiyorsan kitle çekmen lazım. Desteklemek amaçlıdır. Art niyet yoktur.

Grafiklerin son hali buysa pekte iç açıcı durmuyor açıkçası. Geliştirme yapmanı tavsiye ederim. Başarılar.

Tebrikler oyununuz çıkınca denemeye çalışacağım ve bir sorum olacak.Oyununuzu kaç günde yaptınız? Benim de Play Store'da bir oyunum var 2 boyutlu baya kötü de 😅 neyse bildiğim kadarıyla 3d oyun yapmak zor çok zor size helal olsun

Parasına göre oynarım.

Oyun çıktıysa adı nedir?

Hocam gameguru'mu kullandınız? Köşedeki can barı çok benziyorda.
Merhabalar arkadaşlar oyun serim olan Extinction / Zombi İnvasion 1'in ilk oyununu çıkarmış bulunmaktayım.Steam'de yayında ve sadece 8₺ desteklerinizi bekliyorum...Oyunu indirdikten sonra yorum da atarsanız steame çok mutlu olurum daha fazla ön plana çıkmama yardımcı olur. İyi günler dilerim :)

OYUNUMUN LİNKİ


Oyunum Hakkında Birkaç Resim
2604521087.png

1541218823.png


223806621.png


2644198087.png
 
Merhaba öncelikle oyunum en geç haftaya pazartesiye yayında tabii herhangi bir problem olmazsa...
Öncelikle oyunumdan bahsetmek istiyorum 3D FPS korku, savaş, gerilim hepsi bir arada olacak grafikler güzel resimleri koyacağım zaten aşağıya 20₺'den satışa sunacağım, umarım güzel bir sonuç alırım. Sizlere de sormak istediğim şu soru var Steam algoritması nasıl çalışıyor? Yani oyunumu nasıl ön plana çıkarırım?

OYUNUM HAKKINDA BİRKAÇ RESİM

Eki Görüntüle 1568443

Eki Görüntüle 1568444

Eki Görüntüle 1568445

Eki Görüntüle 1568446
Elinize sağlık çıkınca denerim.
 
Merhabalar arkadaşlar oyun serim olan Extinction / Zombi İnvasion 1'in ilk oyununu çıkarmış bulunmaktayım.Steam'de yayında ve sadece 8₺ desteklerinizi bekliyorum...Oyunu indirdikten sonra yorum da atarsanız steame çok mutlu olurum daha fazla ön plana çıkmama yardımcı olur. İyi günler dilerim :)

OYUNUMUN LİNKİ


Oyunum Hakkında Birkaç Resim
2604521087.png

1541218823.png


223806621.png


2644198087.png
 
Merhabalar arkadaşlar oyun serim olan Extinction / Zombi İnvasion 1'in ilk oyununu çıkarmış bulunmaktayım.Steam'de yayında ve sadece 8₺ desteklerinizi bekliyorum...Oyunu indirdikten sonra yorum da atarsanız steame çok mutlu olurum daha fazla ön plana çıkmama yardımcı olur. İyi günler dilerim :)

OYUNUMUN LİNKİ


Oyunum Hakkında Birkaç Resim
2604521087.png

1541218823.png


223806621.png


2644198087.png
Aldım, deniyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı