oyunumo.com güvenilir mi?

Emin misiniz? Daha önce oradan alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız bir sorun çıkmış mıydı?
Kefilim her türlü mukemel bir site hiç endişeye mahal yok çok güvenilir 10 uzerinden 10 gitti gidiyorsan değil direk siteden alın ki site kazansın hep ucuza versin sürekli alış veriş yapabilelim ucuzdan.
 
Merhabalar, yakın bir zamanda Valorant'a para yatırmak istiyorum ama daha ucuza alabilir miyim diye bir sürü siteye baktım. Sonra oyunumo.com sitesini buldum. Bu site diğer sitelere göre daha ucuzdu yani alacağım şeyden bu sitede 3 tane alabilirim? Hiç bu siteden alışveriş yapanınız oldu mu? Sizce güvenebilir miyim?

Site Burada: İndirimli Oyun Dünyasına Adım At | Oyunumo.

Merhaba,

Öncelikle güvenilirlik konusunda şüphesi olanlara, gittigidiyor profilimizi incelemelerini öneriyorum.


Sitemizden satın alacağınız ürünler otomatik olarak, anlık teslim edilmektedir. Bakiye yükledikten sonra satın alacağınız ürünü sepetinize ekleyip, alışverişi tamamlayın ve Siparişlerim bölümünden kodunuzu hemen teslim alın!

Aklınıza takılan her türlü soru/destek gibi konularda canlı yardıma bağlanarak anlık bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
OYUNUMO
 
Güvenilir olduğunu surdan anlayabilirsiniz adamın ürünlerini sizin yazdığınız aldiginiz siteler gidip kimse almasin diye oyunumodan alıp stoğunu düşürmeye çalışıyorlar yüksek fiyata kendi sitelerine koyuyorlar sizde gidip güvenilir diye ordan yüksek fiyata aliyorsunuz aslinda www.oyunumo.com un ürününü başka sitelerden daha pahalıya almış oluyorsunuz.
Şifre nasıl değişsin satın alırsam bana kod verecekler oyuna gireceğim benim sorduğum alsam bana kodu verirler mi?
Adam resmi hesapla gelmiş bak cevaplıyor tek tek ilginiyor dedim sana usenmemis foruma gelmiş sorularını cevaplıyor tebrikler oyunumo
 
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, Bu site dolandırıcıdır sipariş verdim siparişimi iptal ettiler utanmazlar. Dolar kurundan dolayı büyük ihtimalle fırsatçılar cimere şikayet ettim NEZİH HAVVAT OYUNUMOCOM adlı şahıs hakkında şikayetciyim
 

Geri
Yukarı