@662040 şaka mısınız? Tek başına bir ekip birçok sistem üzerinde test işlemi gerçekleştirip oyunu optimize edip minimum sistem gereksinimi yazabileceğini düşünüyor musunuz? Sizin gibi insanların önyargısı nedeniyle bu tarz girişimler gönüllü bulup test yapamıyor zaten. Köstek olmayın destek olun xd.
GTA 6'yı binlerce kişi yapıyor 1 kişi değil, GTA 6 ile bu oyunun bir bağlantısı yok. Onlarca oyun çıkarmış bir firma ile ilk denemesi olan 5 6 kişilik bir ekip karşılaştırıyorsunuz. Sizinle tartışmak istemiyorum hocam, ne olursa olsun anlamayacaksınız.
GTA 6'yı binlerce kişi yapıyor 1 kişi değil, GTA 6 ile bu oyunun bir bağlantısı yok. Onlarca oyun çıkarmış bir firma ile ilk denemesi olan 5 6 kişilik bir ekip karşılaştırıyorsunuz. Sizinle tartışmak istemiyorum hocam, ne olursa olsun anlamayacaksınız.
Hayır ben senin demek istediğini anladım. Ben senin düşüncene göre birkaç bir şey diyeceğim onun için.
Ben sizin düşüncenizi merak ettim. GTA 6 1080p 60FPS vermesi için ne ister? Bu kadar basit sorum.