Steam Oyunun satın alma tuşu yok

Hocam benim aklıma takılan şey şu: Hepsi 5 liradan ucuz olan oyunların toplamı 5 TL'den fazla olursa yine satın alabilir miyiz o sepeti?
Sepete ekleme tuşu olmadığı için yapamazsınız öyle bir şey.

5TL'den ucuz oyunları Steam key alıyorum ben artık. Oyunları almadan önce internette key araştırmanızı öneririm bu devirde

Maalesef artık Steam'den alabileceğimiz en ucuz oyun 5, 5TL

Epic'ten oyun alma zamanı geldi sanırım. Steam bunu düzeltmezse büyük miktarda kullanıcı kaybeder diye düşünüyorum.

Hayır kaybetmez. Mining yapanlar arkadaşın dediği gibi key arar normal oyuncularda 2-3 oyun değil 1 oyun alır. Epic Launcher'ını düzeltsin önce.

İfadeler: Rub
Epicten oyun alma zamanı geldi sanırım. Steam bunu düzeltmezse büyük miktarda kullanıcı kaybeder diye düşünüyorum.
Steamden bu mevzu zaten kart için yapılıyordu. Epic de kart mı var? Ayrıca evet kaybetmez.

En az 5.5 lira olması lazım yeni fiyatlandırma gereği, o yüzden alamazsın.

Hayır kaybetmez. Mining yapanlar arkadaşın dediği gibi key arar normal oyuncularda 2-3 oyun değil 1 oyun alır. Epic Launcher'ını düzeltsin önce.
Steamin uyguladığı politika ile ilgili bir sorundan launcher karşılaştırmaya geldiniz, gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…