EmirElibol
Hectopat
Kart işi bitti kısaca.
Sepete ekleme tuşu olmadığı için yapamazsınız öyle bir şey.Hocam benim aklıma takılan şey şu: Hepsi 5 liradan ucuz olan oyunların toplamı 5 TL'den fazla olursa yine satın alabilir miyiz o sepeti?
Epicten oyun alma zamanı geldi sanırım. Steam bunu düzeltmezse büyük miktarda kullanıcı kaybeder diye düşünüyorum.Hayır. 1 oyun için minimum 5.5 TL olmalı indirimli hali.
Epic'ten oyun alma zamanı geldi sanırım. Steam bunu düzeltmezse büyük miktarda kullanıcı kaybeder diye düşünüyorum.
Steamden bu mevzu zaten kart için yapılıyordu. Epic de kart mı var? Ayrıca evet kaybetmez.Epicten oyun alma zamanı geldi sanırım. Steam bunu düzeltmezse büyük miktarda kullanıcı kaybeder diye düşünüyorum.
En az 5.5 lira olması lazım yeni fiyatlandırma gereği, o yüzden alamazsın.Arkadaşlar selamünaleyküm. Ben kart düşürüp para katlıyorum o yüzden 60, 70 kuruşluk oyunları alıyorum. Fakat bu oyunların satın alma tuşu yok fiyatı vs. yazıyor ama alma tuşu yok fotoğrafını koydum zaten sorunu nedir? Önceden alabiliyordum şimdi yok.
Eki Görüntüle 1931041
Yaani.
11 TL'lik mevzu ne?En az 5.5 lira olması lazım yeni fiyatlandırma gereği, o yüzden alamazsın.
Steamin uyguladığı politika ile ilgili bir sorundan launcher karşılaştırmaya geldiniz, gerek yok.Hayır kaybetmez. Mining yapanlar arkadaşın dediği gibi key arar normal oyuncularda 2-3 oyun değil 1 oyun alır. Epic Launcher'ını düzeltsin önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.