Steam Oyunun sürümünü düşürünce yeni sürüm tekrar yüklenir mi?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta tam anlatamamış olabilirim durum şu: ETS 2'ye yeni 1.49 geldi. Bunu yükledim. Sonra ben Betalar kısmından 1.48. 5 sürümüne düşürürsem tekrar uzun bir yükleme yapar mı ve yaparsa yaptıktan sonra tekrar 1.49 dönmek için tekrardan 1.49'un güncellemesini tekrar indirmem gerekir mi? Anlatabildim mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet her sürüm değiştirdiğinde dosyaları internetten güncelliyor ama uzun sürmüyor diye hatırlıyorum.

Eğer sürüm değiştirirsen oyunun tamamını tekrar yüklemen gerekiyor tekrar 1.49a alsan yine yüklemen gerekiyor.

Eğer sürüm değiştirirsen oyunun tamamını tekrar yüklemen gerekiyor tekrar 1.49a alsan yine yüklemen gerekiyor.
1.49 yüklendi şuan. Ben 1.48.5 a alsam tekrar 10gb falan yükleme mi yapacak? Ben yükleme yapsın istemedim ki kendisi yaptı.

1.49 yüklendi şu an. Ben 1.48. 5'a alsam tekrar 10GB falan yükleme mi yapacak? Ben yükleme yapsın istemedim ki kendisi yaptı.

Hangi sürüme yüklersen yükle tekrar baştan yükleme yapacaktır. Muhtemelen sürüm değiştirdiğin için otomatik yükleme başlatıldı o yüzden yüklendi. Bende zamanında istediğim birkaç mod kullanabilmek için öyle yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…