ozdilekteyim.com Jack & Jones erkek sweatshirt alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, özdilekteyim.com sitesi üzerinden jack jones erkek sweatshirt almak istiyorum ama ürün orijinal mi bir fikrim yok. Bir de site güvenilir mi, ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, özdilekteyim.com sitesi üzerinden jack jones erkek sweatshirt almak istiyorum ama ürün orijinal mi bir fikrim yok. Bir de site güvenilir mi, ne diyorsunuz?

Ben zamanında direkt özdilekten polo almıştım. Orijinal değildi. Ölçüleri bile tutmuyordu.

1 yıl kadar önce 2 adet Jack Jones sweatshirt aldım buradan. Halen giyerim bir sıkıntıları yok. Üstünde Türkiye'de üretildiği etiketini görünce çakma sanmıştım ama araştırınca Türkiye'de de üretildiğini gördüm. Tabi kalite olarak yurtdışında üretilenlere kıyasla daha kötü olabilir ama uyguna almıştım.

1 yıl kadar önce 2 adet jack jones sweatshirt aldım buradan. Halen giyerim bir sıkıntıları yok. Üstünde Türkiye'de üretildiği etiketini görünce çakma sanmıştım ama araştırınca Türkiye'de de üretildiğini gördüm. Tabii kalite olarak yurt dışında üretilenlere kıyasla daha kötü olabilir ama uyguna almıştım.

Jack Jones'ın kendi Türkiye sitesinden de alsan aynı o zaman değişen bir şey yok.

Hocam merhaba, alabilirsiniz sorun yok.
İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı