Spora yeni başladım ilk bir ay full-body antrenman programı uygulayacağım. Bundan sonraki süreçte PPL'ye geçmek istiyorum. Haftanın 6 günü gidebileceğim bir program olsa güzel olur.
Spora yeni başladım ilk bir ay full-body antrenman programı uygulayacağım. Bundan sonraki süreçte PPL'ye geçmek istiyorum. Haftanın 6 günü gidebileceğim bir program olsa güzel olur.
Güray aydın hipertrofi öneririm GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf
Yapmadan önce bunları izle
Daha yeniysen biraz ağır gelebilir fakat bir şey olacağını sanmıyorum benim arkadaş direk bu programla başlamıştı.
1- 6 gün fazla. 3-5 ideal. 6 gün gidince daha çok gelişmeyeceksin.
2- Güray Aydın hipertrofi önermem iyi bir program değil. 4 yıl önce paylaşılmış bir program. O zamanki verilerle evet mantıklıydı fakat şuan güncel olarak iyi değil. Kısaca bahsedecek olursam yüksek hacim ve yüksek şiddet bir arada kullanılmış. Çok fazla bitkinliğe sebep olacak bir program.
Güray aydın hipertrofi öneririm GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf
Yapmadan önce bunları izle
Daha yeniysen biraz ağır gelebilir fakat bir şey olacağını sanmıyorum benim arkadaş direk bu programla başlamıştı.
Güray aydın hyperthropy çok ağır 1 2 hafta denedim çok bitkin kaldım hele push gününde 3 adet itiş olunca elin ayağın tutmuyor ve cok zaman alıyor.
Upper Lower veya çift bölge split önerimdir.