P Smart 2021 EMUI güncellemesi neden gelmiyor?

ensecan

Decapat
Daha fazla  
Huawei P Smart 2021 neden hala EMUI güncellemesi gelmiyor? Cihaz yeni bir cihaz 3 yıl eski değil ondan daha eski olan Mate 20 Lite bile EMUI 12 var. Ne zaman gelir sizce?

Huawei'in forumunda bu model için EMUI 12 onaylandı denilmiş ancak başka bir şeye rastlamadım. 🥹

Burada da Huawei tarafından gelmeyeceği söylenmiş.
Huawei artık biraz kendine çeki düzen vermeli 3 yıllık cihaza güncelleme gelmeyecek şuraya bak hormony os'u zaten Çine sunuyor bu gidişle Çinde bilemem ama globalde bitebilir.

Huawei artık biraz kendine çeki düzen vermeli 3 yıllık cihaza güncelleme gelmeyecek şuraya bak hormony os'u zaten Çine sunuyor bu gidişle Çinde bilemem ama globalde bitebilir.
Bence bu olayı bırakmayalım bir çok forumda yayalım.

Bence bu olayı bırakmayalım bir çok forumda yayalım.
Ya gelse bile çok bir fark yok bence. Ben Mate 20 lite kullanıyorum mesela. 12 gelince sevinmiştim ama bildirim paneli vs. hariç çok önemli bir değişiklik olmadı bana göre. Umarım gelir diyeceğim ancak gelse de çok geç gelecek gibi. 🥹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı