Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki telefon donanım ve performans aynıdır. Kamera, batarya, dahili hafıza ve RAM olarak Mate 10 Lite daha iyi. İki telefonunda ömrü benzer olur. Mate 10 Lite yerine de o fiyatlara Mi 6, S7, S7 Edge, XZ, Mi Note 3, Mate 9 gibi modellere bakarım.
Benim için ekran kasa oranı önemli. Bu yüzden kalın çerçeveli telefonları pek istemiyorum. Ayrıca bütçem maksimum ₺2000'lik kadar harcama yapmama izin veriyor. Marka takıntım da var Samsung marka cep telefonlardan uzak duruyorum.
Samsung Android cephesinde tartışmasız en iyi marka. S5 dönemlerinde önce Samsung Touchwiz yüzünden çok çekti, S5 modelinden itibaren arayüz sorunu giderdi, arayüz sorunu uzun yıllardır çözülmiş durumda. Dediğim modellerin hepsi de bütçene sığıyor, ithalat garantili cihaz alırsan bu fiyatlara alabilirsin. Mate 10 Lite o fiyatları hak edecek bir model değil, ithalat garantili modeli daha uygun onu alabilirsin ekran kasa oranına takılı biriysen.