P1 Killer kasa ses problemi

Kapl4NN

Centipat
Arkadaşlar merhaba, Teknobiyotik P1 Killer 2019'un En İyi Sistemi! AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Bu ürünü aldım HDD ekledim işlemciyi 2600 yaptım.
Kasayı açtığımda eski monitorüm VGA desteklemedi (HDMI monitörüm kargoda geliyor. )
En büyük sorun benim için rahatsız edici ses geliyor kasadan. Yani daha az olmalı bence gerçekten normal mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
Buyurun video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 1600 12 NM ile R5 2600 arasında fark yok denecek kadar az, boşa para vermişsiniz. Sese gelecek olursak ses normal, HDD sesi ile ekran kartı sesine benziyor, MSI AfterBurner üzerinden GPU sıcaklık ve fan ayarına bakar mısınız.

Ses seviyesi normal bence de bende HAF 922 var ondanda bukadar ses geliyor 20lik fan olmasına rağmen.

Eğer sisteminizi ilk I7 zamanında topladıysanız şu an I9 9900K toplayanlar ile aynı kefede tutarım sizi. Sistemi satmayı düşündünüz mü?
Ne yazık ki o zamanlar oyun oynamıyordum pek, i3 550 işlemcim vardı yetmemeye başlayınca 2 yıl önce toparladım son hali bu oldu, şuan uçak gibi pc oldu, PUBG ultra ayarlarda sadece gölgeler orta ayarda 50-60 FPS alıyorum ayarları düşürüncede işlemci %50-60 kullanımda besliyor ekran kartını,0 darboğaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…