P1 Killer sistem alınmalı mı?

Bence işlemcinin revizyonlu olma ihtimali yüksek çünkü forumda sistem alıp 12nm revizyonlu hali gelen pek çok kişi mevcut.
Revizyonlu olacağını bilsem şimdi siparişini vereceğim fakat kafam karışık teknobiyotiğe sorup öğrenmeye çalışacağım.
bütçeniz ne kadar arttırılabilir bilmiyorum ancak ben webtekno'nun 2060'lı bilgisayarını önerirdim.
Hocam Teknoking sisteminden bahsediyorsunuz sanırım kullandığı ekran kartı Gigabyte RTX 2060 ben nerede görsem bu ekran kartından şikayetçi kullananlar hep yüksek sıcaklıklara çıktığı için birde kullandığı SSD SU650 SU630a göre daha çok sorun çıkaran bi SSD imiş araştırmalarıma göre 630 650ye göre daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı