P1S combo vs P2S

Hocam p1s çok iyidir 2000 saat üstü kullandım halada kullanıyorum eğer flament sök takına vakit ayırıcaksanız p2s, ben sök tak yapmakta üşendiğim için p1s combo aldım, eğer üşenmem diyorsan al p2s geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam p1s çok iyidir 2000 saat üstü kullandım halada kullanıyorum eğer flament sök takına vakit ayırıcaksanız p2s, ben sök tak yapmakta üşendiğim için p1s combo aldım, eğer üşenmem diyorsan al p2s geç.
ams'yi sonradan yurt dışından getireceğim 4-5 ay normal kullanırım sonra Almanyadan getireceğim ams'yi

P2s kullanıyorum yazıcı güzel, dokunmatik ekranı iyi, biraz sesli ve titreşimli. Ayrıca filament çeşitleri de yok şimdilik ama güncellemeler ile daha iyi hale gelecektir. A1'den sonra çok iyi seçim oldu benim için. Bir de p2s alacak isen kesinlikle combo al.

P2S'i tek başına alırsan, sonradan ams takmak için gereken birkaç parça kutudan çıkmıyor.

Ams bağlantı kablosu (Power + data kablosu)

PTFE tüp (filamenti ams'ten yazıcıya taşıyan tüp)

Ams adaptör kapağı / bağlantı bloğu (filament girişine takılan özel parça)

P2s kullanıyorum yazıcı güzel, dokunmatik ekranı iyi, biraz sesli ve titreşimli. Ayrıca filament çeşitleri de yok şimdilik ama güncellemeler ile daha iyi hale gelecektir. A1'den sonra çok iyi seçim oldu benim için. Bir de p2s alacak isen kesinlikle combo al.

P2S'i tek başına alırsan, sonradan ams takmak için gereken birkaç parça kutudan çıkmıyor.

Ams bağlantı kablosu (Power + data kablosu)

PTFE tüp (filamenti ams'ten yazıcıya taşıyan tüp)

Ams adaptör kapağı / bağlantı bloğu (filament girişine takılan özel parça)

P2s in titreşimi biraz fazla gibi, bende 2 gündür kullanıyorum sesi ve titreşimi biraz fazla geldi. Bu sorun güncellemeler ile düzeltilir mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı