P20 Lite Alınır mı?

gokuline

Hectopat
Tasarımını çok beğendiğim için almayı düşünüyorum. Öyle oyun çok oynamıyorum sosyal medya ve kamerası önemli benim için. Sizce P20 Lite alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
P20 Lite benim için sadece işlemci anlamında bir tık geride. Çünkü hala 1-2 sene önce çıkan işlemciyi kullanıyor ve bu işlemci şuan piyasada ki 3-4 telefonunda var ve en pahalısı P20 Lite. Benim önerim eğer tasarım anlamında gerçekten beğendiyseniz alın ancak para konusu daha önemli ise Mate 10 Lite alabilirsiniz. Şu anda fiyatı 1700 TL gibi bir yere indi.

P20 Lite o fiyatlara alınacak bir model değildir. Amiral gemisi telefonların fiyatlarına satılıyor. Kamera, donanım ve performans olarak bu modellerin açıkça gerisinde. 1500-1600 TL civarlarına XZ, P9 ve Mi Note 3 alabilirsin. Daha fazla pahalı modellere yöneleceksen S7 serisi, Note FE, XZ1, Mate 9, Mi 6 modellerine de bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı