1450TL'ye P20 Lite alınır mı?

mrmarcellus

Kilopat
Evet sorumda başlıkta olduğu gibi alınır mı? 0 ve 4/64 PUBG, AOV gibi oyunlar oynamaktayım. Şarjın uzun gitmesi ve hızlı dolması da beni mutlu eder. Note 6 Pro alırım diye düşünüyordum ama sanki P20 Lite hem Type-C olarak hem de görünümü olarak çoğu isteklerimi karşılıyor gibi sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an p20 lite kullanıcısı olarak şunu diyorum emui 8 de oyunlar yavaşdı ara yüz akıcı id pili baya iyidi emui 9.1 yükledikten sonra oyunlarda ciddi bir performans artışı oldu ama pil kullanım süresi azaldı 1450 tl ye değcek bir tefeon gibi duryor.
bana göre telefonun + ları pil preformansı iyi,kamerası iyi,parmak izi sensorü olması,şık bir dış görünüşe sahip
-leri telefonda ghost screen hatası alanlar var ben daha yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum, pubg gibi oyunlarda beklentileri karşılayamayabilir :(,eğer kullacaksanaız bu cihaz için custom rom vs fazla yok olada da notch sorunu var
-Soru: garatisi varmı? 2.elmi,sıfırmı
O fiyata garantisiz Mi 8 SE bak derim Facebook Xiaomi gruplarından.
ordan alınan malın garatisi yok yanlız huawei sorun oldmu düzelityor telefonumu brick ettiğimde düzettiler sağolsunlar :)

Ben o fiyat aralığında Nokia 5.1 Plus öneririm. Helio P60 var içinde; performans olarak Redmi Note 6 Pro, Mate 10 Lite ve P20 Lite'den üstün.
Şuan zaten saf android kullanıyorum ve bir bıkkınlık geldi :/ üstüne HD+ şuandada telefonum HD+ yani pek ekran ve kullanım farkı yaşamam tabiki kamera performans olarak yaşarım ama görünüme önem veren biriyim. yinede teşekkürler.
Şu an p20 lite kullanıcısı olarak şunu diyorum emui 8 de oyunlar yavaşdı ara yüz akıcı id pili baya iyidi emui 9.1 yükledikten sonra oyunlarda ciddi bir performans artışı oldu ama pil kullanım süresi azaldı 1450 tl ye değcek bir tefeon gibi duryor.
bana göre telefonun + ları pil preformansı iyi,kamerası iyi,parmak izi sensorü olması,şık bir dış görünüşe sahip
-leri telefonda ghost screen hatası alanlar var ben daha yaşamadım 1 yıldır kullanıyorum, pubg gibi oyunlarda beklentileri karşılayamayabilir :(,eğer kullacaksanaız bu cihaz için custom rom vs fazla yok olada da notch sorunu var
-Soru: garatisi varmı? 2.elmi,sıfırmı

ordan alınan malın garatisi yok yanlız huawei sorun oldmu düzelityor telefonumu brick ettiğimde düzettiler sağolsunlar :)
Arkadaşımdada var ve akıcıda çok rahat oynadığını söylüyor dengelide arkadaşları oynayabiliyormuş rahat rahat ama kendi telefonu çok yıprattığını , uygulamaları arkaplanda açık falan bıraktığını yinede deniyebileceğimi söyledi. Bende telefonu bugün gördüm ve evet garantiside var :) rahat 40 dakika kullandım kurcaladım ve sadece %2 şarjı gitti hemde güncellemeside gelmiş :D kamerasınıda denedim ve beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ekranıda zaten çok hoş yani daha ne beklenebilir ki. PUBG'de zaten genelde güzel gözüken bi oyun ama ben zaten Jiroskopla oynayan biriyim mesela grafikler benim için biraz önemsiz kalıyor. Oyuna yoğunlaşıyorum :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı