P20 Lite ekran tamiri

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
Merhaba, belirttiğim modeldeki telefonumu düşürmem sonucu boydan boya bir çatlak oluştu ve 10 aydır bu şekilde kullanıyorum fakat bir süredir ekranda sararma (kırık yerden muhtemel hava alışı) durumundan ötürü değiştirmek niyetindeyim. Bu ürünün orijinal ekran fiyatları yaklaşık 500 TL dolayında ve bu para bütçemi aşıyor, ancak çalışırsam karşılayabilirim de ben bu ürün yerine A kalite yan sanayi bir ekran taktırsam veya da bu ürüne Aliexpress gibi sitelerde satılan ekranlardan getirtsem ne olur sizce sorun yaratır mı?

Sadece ekran değişimi olmuyor bildiğim kadarıyla tüm kasanın değişmesi gerekiyor. Benim P20 Lite telefonumun arka tarafı ve ön camı kırıldı sadece ön camı değiştirmek istediğimde her tarafının değişmesi gerektiğini söylediler sonuç olarak 600TL tuttu fakat kasa dahil arka taraf ve ön cam yeni gibi oldu. Ekrana koruyucu da takmışlar. 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı