2000 TL'ye düşük seviye laptopa neler yapılabilir?

Bütçe
2000 TL
Bende izledim onu ama her bilgisayarcı öyle yapmaz yani.
İnsafına kalmış bilgisayarcının :) Sormaktan zarar gelmez eğer yakınında varsa. Onun dışında(işlemciye para isteniyorsa) RAM 2x2 veya 4x1'se 4x2 yapılabilir. Sistem özelliklerini maalesef bilmiyoruz :(

@Ömer099
Laptopta başka nasıl bir yükseltme yapacaksın? Pentium falansa i5 falan yaparsa fark olur.

Alacağı SSD zaten bütçenin fiyatına yakın gelecek geriye kalanlada RAM yükseltilir. OS değişince zaten fark hissedilir.

Laptopun işlemcisi Intel Core Duo 2, ekran kartı da Radeon 4400, 400 GB HDD var işte bence SSD bile takılamaz sizce yani o kadar eski ki GTA 3'ü bile zor açıyor anca çakma ETS 2 oynuyorum.

Bence seneye alıcaz beklemek lazım.

Laptopun işlemcisi Intel Core Duo 2, ekran kartı da Radeon 4400, 400 GB HDD var işte bence SSD bile takılamaz sizce yani o kadar eski ki GTA 3'ü bile zor açıyor anca çakma ETS 2 oynuyorum.

Oyun oynamak istiyor isen bütçe artırıp XBOX360 ya da PS3 al 2.elden bilgisayarında yazılımını değiştir(Linux dağıtımı)

Yok oyun hedefim yok denecek kadar az daha çok ChatGPT falan için kullanıyorum ama onda bile kasıyor olmadı klavye mouse alacağım o fiyata.

Yok oyun hedefim yok denecek kadar az daha çok ChatGPT falan için kullanıyorum ama onda bile kasıyor olmadı klavye mouse alacağım o fiyata.

Telefonun Samsung ise 3000TL'ye falan bir monitör al DeX kullanırsın masaüstü deneyimi veriyor.

Oyun oynamak istiyor isen bütçe artırıp XBOX360 ya da PS3 al 2.elden bilgisayarında yazılımını değiştir(Linux dağıtımı)

Pek oyun oynamıyıcam oynasam bile en fazla simulasyon oyunu oynarım ondan dolayı pek gerek yok bir de normal işler için önerdiklerin olmaz.

Casper kullanıyorum.

Telefonun Samsung ise 3000TL'ye falan bir monitör al DeX kullanırsın masaüstü deneyimi veriyor.

Monitör de dedemde var yani.

Ama ailem hep Samsung kullanıyor.

Evde Apple ürünü yok.

Son düzenleme:
Pek oyun oynamıyıcam oynasam bile en fazla simulasyon oyunu oynarım ondan dolayı pek gerek yok bir de normal işler için önerdiklerin olmaz.

Casper kullanıyorum.

Monitör de dedemde var yani.

Ama ailem hep Samsung kullanıyor.

Evde Apple ürünü yok.

O monitöre olur mu bilmem ama DeX bu laptopa yaptığınız geliştirmeden kat ve kat iyi performans verecektir.(not: DeX sadece s serisinde çalışıyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı