P20 Lite kullananlar memnun mu?

Koala10

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. P20 Lite telefonum var normalde çok takmam ama bu telefona nedense alışamadım. iPhone 6'dan geçtim hata yaptım sanırım. Şarjı çok kötü, kamerası kötü sizler memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS’tan Android’e geçiş yaptığınız için size çoğu şey farklı ve düşük gelecektir bu normal. Pil konusunda açıkçası şaşırdım P20 Lite pil ömrü konusunda iyi bir model diye biliyordum. İsterseniz satın daha iyi bir 2. el model bakın.

İlk telefonum androidti sonra iPhone 6'ya geçtim 6 yıl kullandıktan sonra P20 Lite'a geçtim. O düzeydeki Android'lere göre pili gerçekten kötüydü ve zorlamadım pili iPhone 6'ya göre bir tık iyi geldi bana iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İlk telefonum androidti sonra iPhone 6'ya geçtim 6 yıl kullandıktan sonra P20 Lite'a geçtim. O düzeydeki Android'lere göre pili gerçekten kötüydü ve zorlamadım pili iPhone 6'ya göre bir tık iyi geldi bana iPhone 11 almayı düşünüyorum.
iPhone 11 alacak kadar bütçeniz varsa neden P20 Lite aldınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı