P20 Lite kullananlar memnun mu?

Geçiş için yanlış telefon olmuş. Modeli oldukça düşük bir telefon kullanan arkadaşım nefret ediyor. Realme 5I gibi telefonlara geçseydiniz keşke.

Gerçekten öyle yıllardır Android takip etmediğim için bilemedim de satıcı arkadaş fazla övünce aldım ucuza aldım aslında o zamanın parasına göre ama 2. telefon olacak yakında.
iPhone 11 alacak kadar bütçeniz varsa neden P20 Lite aldınız?

1.5 yıl önce aldım P20 Lite'ı durumum iyi şu sıralar o yüzden iPhone 11 düşünüyorum.

Yaklaşık 2-2.5 senedir kullanmaktayım, şu zamana kadar yüzlerce defa yere düşmesine rağmen ne arka camında ne de ekranda herhangibir kırılma, çatlama yaşamadım. Ekranımda benim bile gerçekten zorlukla görebildiğim küçük bir çizik mevcut. Bataryası ilk zamanlar beni aşırı memnun etse de son zamanlarda su gibi akıp gidiyor günde 2-3 defa şarja taktığım zamanlar oluyor. Tek problem yaşadığım şey hoparlörü oldu. 2 ay önce kadar sesi kısıldı ve artık hemen hemen hiç ses gelmiyor diyebilirim ki bu benim hatam müzik bağımlısı biri olarak telefonu duştayken sürekli yanımda bulundurup müzik açtım ve sıcak suyun buharıyla telefonun hoparlörüne zarar verdim diye düşünmekteyim... Ben telefonda pek bir yavaşlama falan hissetmedim açıkçası 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Gerçi telefondan oyun oynayan biri değilim, sosyal medya uygulamalarını ve YouTube'u kullanmaktayım sıklıkla. Beni sağlamlığıyla fazlasıyla memnun etmiş bir telefon.

6 Yıl iOS kullandıysanız, IOS'ta kalsaydınız keşke. IOS'tan Android'e geçince bir an, yüzünüze şaplak yemiş gibi oluyorsunuz. Çok farklı hissettiriyor.

Evet kolayca alışıyorsun iOS’a bırakasın gelmiyor.

1.5 yıl önce aldım P20 Lite'ı durumum iyi şu sıralar o yüzden iPhone 11 düşünüyorum.

O zaman zaman kaybetmeden alın iyi indirim de yakaladız mı süper olur.

Şarjı çok kötü, kamerası kötü sizler memnun musunuz?
İşlemcisi hariç telefondan memnunum açıkçası. Kamerası gayet yeterli, pil olarak da beni 1, 1 buçuk gün götürüyor. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sanırım. İşlemci konusunda ise kötü bir işlemciye sahip olmasına rağmen Google'ın AR teknolojilerini destekliyor.(Her ne kadar işlemci kötü olduğu için AR uygulamalarının bazıları kassa da hiç desteklememesinden iyidir.) Tasarım ve ekran olarak da gayet memnunum. Android 9 da aldı ve EMUI çok stabil.

Yaklaşık 2-2.5 senedir kullanmaktayım, şu zamana kadar yüzlerce defa yere düşmesine rağmen ne arka camında ne de ekranda herhangibir kırılma, çatlama yaşamadım. Ekranımda benim bile gerçekten zorlukla görebildiğim küçük bir çizik mevcut. Bataryası ilk zamanlar beni aşırı memnun etse de son zamanlarda su gibi akıp gidiyor günde 2-3 defa şarja taktığım zamanlar oluyor. Tek problem yaşadığım şey hoparlörü oldu. 2 ay önce kadar sesi kısıldı ve artık hemen hemen hiç ses gelmiyor diyebilirim ki bu benim hatam müzik bağımlısı biri olarak telefonu duştayken sürekli yanımda bulundurup müzik açtım ve sıcak suyun buharıyla telefonun hoparlörüne zarar verdim diye düşünmekteyim... Ben telefonda pek bir yavaşlama falan hissetmedim açıkçası 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Gerçi telefondan oyun oynayan biri değilim, sosyal medya uygulamalarını ve YouTube'u kullanmaktayım sıklıkla. Beni sağlamlığıyla fazlasıyla memnun etmiş bir telefon.

Arayüzü falan çok akıcı gerçekten ama gerek oyun olsun gerek galeride video açmak olsun çok kasıyor video açmak için 6 saniye beklemem gerektiğini hatırlıyorum 😀. Ama gerçekten sağlam telefon.

İşlemcisi hariç telefondan memnunum açıkçası. Kamerası gayet yeterli, pil olarak da beni 1, 1 buçuk gün götürüyor. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sanırım. İşlemci konusunda ise kötü bir işlemciye sahip olmasına rağmen Google'ın ar teknolojilerini destekliyor.(Her ne kadar işlemci kötü olduğu için ar uygulamalarının bazıları kassa da hiç desteklememesinden iyidir.) tasarım ve ekran olarak da gayet memnunum. Android 9'da aldı ve EMUI çok stabil.

Ben uzun yolda GPS açık 4 saat alabildim ekran süresi yolda kalacaktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı