P2W olmayan MMORPG önerisi

Serush

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
2.561
Makaleler
1
Çözümler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Cinsiyet
Erkek
Çağın en büyük sorunu P2W olmayan MMORPG. Ara ara bulamadım. Blade and soul, Metin2, Knight, kritika Online, tera, dragons prophet, albion Online, guild wars2 ve daha bir sürü MMORPG oynadım. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var 5 6 kişilik. Hepsiyle başlayacağız, hiç değilse harçlık çıkarabileceğimiz bir MMORPG arıyoruz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
World of Warcraft fakat harçlık kazanmanız için ilk 4-5 ay en az oynamanız gerek ve bu da size bir 100 dolara patlar yoksa Final Fantasy 14 var ama onun piyasasında çok öyle item alan yok genellikle millet kendi kasıyor kolaylıkla.
 
Wowu çok duydum ama ne yazık ki sistemim el vermiyor. Araştırdığım kadarıyla günlük ortalama 6 saat gibi bir süre oynayarak dolar düşükken çoğu kişi yeni bilgisayarına geçecek kadar para kasmışlar 3-4 ayda.
 
WoW'u çok duydum ama ne yazık ki sistemim el vermiyor. Araştırdığım kadarıyla günlük ortalama 6 saat gibi bir süre oynayarak dolar düşükken çoğu kişi yeni bilgisayarına geçecek kadar para kasmışlar 3-4 ayda.

Yani tek başına yapmıyorlar bunu evet kasabilirsin fakat sizin gibi 5 ekip bir kişiye kasıyor ya da o 3-4 ayın öncesinde itemlerini fullemiş oluyorlar ve normal kasılmaya bakıyorlardır.
 
Wowun aylık gideri ne kadar bilgin var mı
 
P2w olmayan bir mmorpg olamaz. En iyi ihtimalle p2s oluyor. O yüzden para yatırmayacaksan, ya cok fazla zamanın olacak. Ya da oynamayacaksın.
 
P2w olmayan bir mmorpg olamaz. En iyi ihtimalle p2s oluyor. O yüzden para yatırmayacaksan, ya cok fazla zamanın olacak. Ya da oynamayacaksın.
İllaki p2s olacak ona bir şey diyemem. Ama bazı oyunlarda oyuniçi parayla market parası satın alınıp marketten item çekilebiliyor.
Aylık olarak 13 dolar ödüyorsun ve üstüne expansion paketi alırsan oda sana 40 dolar gelecektir expansionlar 2-3 yılda bir geliyor olması gerek yanlış bilmiyorsam.
Oyuna başlamamı önerir misin peki ? Giderini karşılayıp bana kâr bırakır mı ? Çünkü mmorpg oynamayı çok seviyorum. Sıkılmıyorum aşırı zevkli geliyor. 19 yaşındayım üniversiteye gidip geliyorum. Okuldan artan zamanlarda oynamak isterim.
 
İllaki p2s olacak ona bir şey diyemem. Ama bazı oyunlarda oyuniçi parayla market parası satın alınıp marketten item çekilebiliyor.

Guild wars 2 oynamayı devam etmenizi öneririm expansion paketlerini alırsanız ekstra kazandığınız parayla yüksek levellere gelip piyasada daha aktif olabilirsiniz hem P2W değil önerim bu yönden olacaktır çok fazla fiyat veremeyecekseniz oyuna.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı