P2W olmayan MMORPG önerisi

Hepimiz oynayıp bıraktık, şuan arkadaş grubunun yarısı üniversite sınavına çalışıyor :D Biz atlattık da 2 sene sonra 4 seneliğe geçince neler yapabiliriz albionda bilmiyorum. Premiumun amorte edip kâra geçecek kadar oynayabilir miyiz 2 sene sonra allah bilir. Şuan eksiğiz yani üniversite sınavından kaynaklı :D 1m 4TL galiba doğru muyum

Hepimiz oynayıp bıraktık, şuan arkadaş grubunun yarısı üniversite sınavına çalışıyor :D Biz atlattık da 2 sene sonra 4 seneliğe geçince neler yapabiliriz albionda bilmiyorum. Premiumun amorte edip kâra geçecek kadar oynayabilir miyiz 2 sene sonra allah bilir. Şuan eksiğiz yani üniversite sınavından kaynaklı :D 1m 4TL galiba doğru muyum
Piyasayı hiç bilmiyorum 10 ay önce tamamen bıraktım. Mantıklı hamlelerle her türlü para kazanılır. Premium parası dediğin 1-2 gün oynasan yine kazanırsın. Tabi bu noktada oyunculuk ve bilgi çok önemli.

Çeşitlilik büyük bir nimet. Birinden sıkılsan birine atlayabiliyorsun. Ama meta/market/spec derken yaşlanıyormuşum gibime geliyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı