P30 Lite durup dururken kapandı

SonSupra

Decapat
Daha fazla  
P 30 Lite durup dururken kapandı, hard reset falan iş yapmıyor, hiçbir tepki yok telefonda. Brick olmuş olabilir mi, bu sorunla karşılaşanlar nasıl cözdünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durduk yere kapandıysa yüzde 95 anakart brick ile alakası olduğunu duşunmuyorum.

Durduk yere kapandıysa yüzde 95 anakart brick ile alakası olduğunu duşunmuyorum.
Sağolasın ya bide şey Dicem bu telefon android 10 a geçmişti ve daha sonrasında güvenlik güncellemesi gelmişti guncelledikten sonra telefon açıldığında kendini sifirlamisti herhangi birsey denemişti direk sifirlamisti bunu bi arkadaş daha yaşıyor oda android 10 bi arkadaş daha var o android 9 onda hiç bir sorun yaşanmadı bu saçmalık nedir acaba yani bu benim bozulan 3 uncu telefon daha öncesinde 2 tane Samsung A7 ve j8 vardı ikisi yazılımdan gitti ekranda yazılar olmuştu yani hard brick e girdi telefon bios a girmiyordu hiç birşey yapamıyorduk bu benim yaşadığım sorunlar normalmi anlamıyorum ya hani bir şeyde indiremiyorum biraz eski telefon eyvallah birisinde daha var j8 halen gayış gibi telefon anlamıyorum gercekten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı