P30 Lite vs Mate 20 Lite

aenes43

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, Mate 20 Lite almayı düşünüyordum bir süredir ama P30 Lite çıkıyormuş. Sizce fiyatı uygun olursa alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefon da aynı işlemciye sahip. Kamera olarak P30 Lite nasıl olur bilemem fakat Mate 20 Lite'ın kamerası gayet tatmin edici. Batarya olaraksa Mate 20 Lite 3750 Mah bataryaya sahipken P30 3340 Mah görünüyor. Mate 20 Lite büyük bir çentiğe sahipken P30 Lite su damlası çentiğe sahip. Birbirine yakın telefonlar fakat P30 Lite'ın Mate 20 Lite'dan daha pahalı olacağını düşünüyorum. Değer mi siz karar verin.

Hayır kesinlikle Mate 20 Lite almayın bende de var berbat tamam kamerası iyi fakat 2 aydır hiç güncelleme gelmedi ve Android 9 Pie için güncellemesi yok daha yeni telefonlara örneğin P30 lite gibi
Nisan ayı içerisinde Pie güncellemesi gelecek bende mate 20 lite kullanıyorum.

İki telefondan birini seçerdim, Samsung'un kamerası ve Şarj süresini uzatması gibi faktörlerden Samsung telefonlarını en başa alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı