P40 Lite alınır mı?

• Konuyu başlatan 237969
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.614
@237969 AnTuTu puanı.

Screenshot_20210312_214708_com.antutu.ABenchMark.jpg

POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki.

Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz...

Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım.

POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki.

Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz...
Ben xiaomi'ye bir türlü ısınamadım, bence telefonda sadece donanım var ucuz etin yahnisi yavan olur misali, arayüzünü vs hiç beğenmiyorum huawei aktif olarak kullanıyorum çok da memnunum bence bu test hileyle olduğunu sanmıyorum. Link atar mısınız?
Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı