DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2021 #31 237969 dedi: O zaman hayırlı olsun diyelim, umarım ben de alabilirim gerçi hemen sonra P50 serisi çıkar ve üzülürüm ama olsun aldığımda bende buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... En düşük fiyatı 5K olur gibime geliyor. Lite modeli çıkmayacak sonuçta.
237969 dedi: O zaman hayırlı olsun diyelim, umarım ben de alabilirim gerçi hemen sonra P50 serisi çıkar ve üzülürüm ama olsun aldığımda bende buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... En düşük fiyatı 5K olur gibime geliyor. Lite modeli çıkmayacak sonuçta.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 12 Mart 2021 #32 DeadsCrazy dedi: En düşük fiyatı 5K olur gibime geliyor. Lite modeli çıkmayacak sonuçta. Genişletmek için tıkla... P50 lite çıkmayacak mı? Belki mate çıkar yada lite serisine denk telefon çıkartılır orta segmenti bırakmazlar gibime geliyor.
DeadsCrazy dedi: En düşük fiyatı 5K olur gibime geliyor. Lite modeli çıkmayacak sonuçta. Genişletmek için tıkla... P50 lite çıkmayacak mı? Belki mate çıkar yada lite serisine denk telefon çıkartılır orta segmenti bırakmazlar gibime geliyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Mart 2021 #33 Alınmaz, Kirin 810 çok performanslı bir işlemci değil ve fiyatını hak etmiyor.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 12 Mart 2021 #34 Kokona Shiki dedi: Alınmaz, Kirin 810 çok performanslı bir işlemci değil ve fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun? Savunma amaçlı değil bilgi amaçlı soruyorum çünkü 3 bin bandında daha iyisi varsa bilmek isterim.
Kokona Shiki dedi: Alınmaz, Kirin 810 çok performanslı bir işlemci değil ve fiyatını hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsun? Savunma amaçlı değil bilgi amaçlı soruyorum çünkü 3 bin bandında daha iyisi varsa bilmek isterim.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2021 #35 @237969 AnTuTu puanı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Mart 2021 #36 237969 dedi: Neye dayanarak söylüyorsun? Savunma amaçlı değil bilgi amaçlı soruyorum çünkü 3 bin bandında daha iyisi varsa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. DeadsCrazy dedi: @237969 AnTuTu puanı. Eki Görüntüle 919285 Genişletmek için tıkla... Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz...
237969 dedi: Neye dayanarak söylüyorsun? Savunma amaçlı değil bilgi amaçlı soruyorum çünkü 3 bin bandında daha iyisi varsa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. DeadsCrazy dedi: @237969 AnTuTu puanı. Eki Görüntüle 919285 Genişletmek için tıkla... Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz...
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2021 #37 Samotne Ciasteczka dedi: POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz... Genişletmek için tıkla... Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım.
Samotne Ciasteczka dedi: POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz... Genişletmek için tıkla... Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 12 Mart 2021 #38 Samotne Ciasteczka dedi: POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz... Genişletmek için tıkla... Ben xiaomi'ye bir türlü ısınamadım, bence telefonda sadece donanım var ucuz etin yahnisi yavan olur misali, arayüzünü vs hiç beğenmiyorum huawei aktif olarak kullanıyorum çok da memnunum bence bu test hileyle olduğunu sanmıyorum. Link atar mısınız? DeadsCrazy dedi: Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Samotne Ciasteczka dedi: POCO X3 var ama ısrarla almıyorsunuz. Laboratuvar testleri var, ona göre söylüyor tabii ki. Huawei zamanında AnTuTu puanlarında hile yapmıştı, umarım biliyorsunuzdur. Telefon AnTuTu puanı ile alınmaz... Genişletmek için tıkla... Ben xiaomi'ye bir türlü ısınamadım, bence telefonda sadece donanım var ucuz etin yahnisi yavan olur misali, arayüzünü vs hiç beğenmiyorum huawei aktif olarak kullanıyorum çok da memnunum bence bu test hileyle olduğunu sanmıyorum. Link atar mısınız? DeadsCrazy dedi: Bu yüzden üstteki yorumlarımda hiç bahsetmedim. Farklı konulardan bahsediyordum. Konu sahibi rica ettiği için paylaştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ygtg Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #39 DeadsCrazy dedi: @237969 AnTuTu puanı. Eki Görüntüle 919285 Genişletmek için tıkla... Performans modu açık mı acaba yoksa normal şekilde mi?
DeadsCrazy dedi: @237969 AnTuTu puanı. Eki Görüntüle 919285 Genişletmek için tıkla... Performans modu açık mı acaba yoksa normal şekilde mi?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Mart 2021 #40 Ygtg dedi: Performans modu açık mı acaba yoksa normal şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Aldığım gibi yaptım. Performans modu kapalı.
Ygtg dedi: Performans modu açık mı acaba yoksa normal şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Aldığım gibi yaptım. Performans modu kapalı.