P400A İçin Sessiz Fan Önerisi

Jibijeb

Hectopat
Phanteks Eclipse P400A RGB kasa kullanıyorum, kendi fanları ile. Ön panelinde 3 adet mevcut, 12cm. Üst ve egzoz fanları boş haliyle doldurmak istiyorum.

Kasada kullanılan fanlar tekli olarak satılıyor mu Türkiye'de, bilen var mı? Sizce onları mı almalıyım?

Hangi fanları önerirsiniz? Sessiz ve güçlü olurlarsa sevinirim. RGB şart değil lakin RGB olarak da önerebilirsiniz. İmkanınız varsa ikisini de paylaşmanız benim için daha iyi olur. :)

Son olarak fanlarımı anakartıma bağlıyorum ve CHA Fan Pinleri kalmadı, 3 adetti zaten. (Anakart ASUS X570-PRO)
Bu konu da ne yapmalıyım peki? Yeni fanları nereye takmam gerekecek?

Bu fanların 14 cm olanını aldım kullanıyorum ve çok fazlasıyla memnunum.Hava akış değerleri oldukça yüksek ve gerçekten hava akışını hissettiriyor sese gelirsek çok bi ses olduğunu söylemem gayet sessizler 4 pin girişi mevcut pwm olan model bios'dan kontrol edebilirsin bende çok araştırdım ve en sonunda bunları buldum. Tavsiye ediyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, sağ olun. :)

Paylaştığınız site güvenilir mi? En ucuzu orada mevcut çünkü. Siz de oradan mı aldınız?

Siteden baktığım kadarıyla fanlarda 2 ayrı uç var. İkisi de takılmak mı zorunda? Nereye takılacağından emin değilim çünkü. Toplamda 6 fan oluyor ve anakartta yer yok, kalmıyor. :)

Şu soruma da cevap verebilir misiniz acaba? Bir bilginiz var mı?
Son olarak fanlarımı anakartıma bağlıyorum ve CHA Fan Pinleri kalmadı, 3 adetti zaten. (Anakart ASUS X570-PRO)
Bu konu da ne yapmalıyım peki? Yeni fanları nereye takmam gerekecek?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, sağ olun. :)

Paylaştığınız site güvenilir mi? En ucuzu orada mevcut çünkü. Siz de oradan mı aldınız?

Siteden baktığım kadarıyla fanlarda 2 ayrı uç var. İkisi de takılmak mı zorunda? Nereye takılacağından emin değilim çünkü. Toplamda 6 fan oluyor ve anakartta yer yok, kalmıyor. :)

Şu soruma da cevap verebilir misiniz acaba? Bir bilginiz var mı?
Bende bu siteden aldım daha 2 gün önce geldiler. 1 günde geldi.
2 uç olmasının sebebi biri erkek biri dişi uç yani anakartına 1 fanı bağlıyosun diğer fanıda o fanın dişi ucuna bağlıyorsun. İstersen tabi amaç anakarttaki 4 pin girişlerini artırmak.

Biri tek bağlanıyor.
Çoklayıcı alabilirsin.
Nasıl bir şey o çoklayıcı? Bir örnek gösterebilir misiniz, rica etsem?
Bende bu siteden aldım daha 2 gün önce geldiler. 1 günde geldi.
2 uç olmasının sebebi biri erkek biri dişi uç yani anakartına 1 fanı bağlıyosun diğer fanıda o fanın dişi ucuna bağlıyorsun. İstersen tabi amaç anakarttaki 4 pin girişlerini artırmak.
Yani 3 adet fan alsam, birbirlerine bağlayıp bir ucunu mu bağlayacağım anakarta? 3 fan için anakartta 1 pin mi dolmuş olacak yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı