P400S kasaya dikey ekran kartı takılır mı?

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.792

Kuty

Hectopat
Selamlar, P400S kasaya sahibim ve kasaya H81M-E | Motherboards | ASUS USA bu model anakartı montajlayabilir miyim?

Bir diğer konu ise dikey ekran kartı tutacağını nereden alabilirim? Mümkünse link bırakabilirseniz çok sevinirim. Gerek kasaya gerekse de anakarta uyumlu olur mu? Kısacası herhangi bir sorun çıkartır mı? Aşağıdaki fotoğrafta yaklaşık olarak bir sene öncesine ait. Anakartın boyutu vs bu şekilde.

29339513_940153866161718_7842065118002151424_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın tam marka ve modelini belirtirseniz anakart konusunda yardımcı olabilirim ama tahminen takabilirsiniz. Ayriyeten resimden anladığım kadarıyla eski bir kasanız var yani dikey ekran kartı takamazsınız diye tahmin ediyorum, eğer kasanın arka kısmını da çekerseniz kesin bilgi verebilirim.

Kasanın tam marka ve modelini belirtirseniz anakart konusunda yardımcı olabilirim ama tahminen takabilirsiniz. Ayriyeten resimden anladığım kadarıyla eski bir kasanız var yani dikey ekran kartı takamazsınız diye tahmin ediyorum, eğer kasanın arka kısmını da çekerseniz kesin bilgi verebilirim.
Fotoğraftaki kasa evet eski bir kasa. Fotoğraf sadece anakartın boyutu hakkında bilgi amaçlıydı. Taşıyacağım kasa Phanteks P400S modeli. Bu kasaya uyar mı, dikey durması için o aparat nasıl olur onu merak ediyorum.
@Asım Demir @Jira Yardımcı olabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende olan modelin aynısına Cooler Master Kit ile montaj yapıyor ve oluyor. Burada kullandığı anakart normal seviyede olduğu için bir sorun yok. Benim anakartım buna göre çok daha küçük olduğu için uzatıcı kablonun yetişmeme gibi bir durumu olur mu?
@Cooler Master Türkiye Videodaki kit Cooler Master VGA Vertical Card Holder Riser Kart | ITOPYA bu model sanırım doğru mudur:kararsız:

Son düzenleme:
Fotoğraftaki kasa evet eski bir kasa. Fotoğraf sadece anakartın boyutu hakkında bilgi amaçlıydı. Taşıyacağım kasa Phanteks P400S modeli. Bu kasaya uyar mı, dikey durması için o aparat nasıl olur onu merak ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bende olan modelin aynısına Cooler Master Kit ile montaj yapıyor ve oluyor. Burada kullandığı anakart normal seviyede olduğu için bir sorun yok. Benim anakartım buna göre çok daha küçük olduğu için uzatıcı kablonun yetişmeme gibi bir durumu olur mu?
@Cooler Master Türkiye Videodaki kit Cooler Master VGA Vertical Card Holder Riser Kart | ITOPYA bu model sanırım doğru mudur:kararsız:

p400s'e dikey olarak ekran kartı takamazsınız.

Videoda arkadaş gerekli yerleri sökerek ve Cooler Master'ın kitini alarak gayet başarılı yapmış görünüyor ama.

Videoda arkadaş gerekli yerleri sökerek ve Cooler Master'ın kitini alarak gayet başarılı yapmış görünüyor ama.
Orası PCI koruma braketinin kalkanı, ekran kartı için yapılmış bir yer değil. Eğer testere alıp videodaki gibi keseceğim diyorsanız seçim sizin.

PCI-e slotu ATX anakartla Micro-ATX anakartta aynı mesafededir. Vertical Holder alırsan paylaştığın resimden farklı olarak sadece anakartın alt kısmı biraz kısa kalır o kadar. Kablonun yetişmemesi gibi bir durum yaşamazsın yani.

PCI slotu ATX anakartla Micro-ATX anakartta aynı mesafededir. Vertical Holder alırsan paylaştığın resimden farklı olarak sadece anakartın alt kısmı biraz kısa kalır o kadar. Kablonun yetişmemesi gibi bir durum yaşamazsın yani.
Anakart evet biraz küçük olduğu için dediğiniz gibi olacak. Ama P400S kasanın içine uyumlu ve bahsettiğiniz kiti de alırsam videodaki gibi yapıp sorunsuz kullanabilirim değil mi?
Orası PCI koruma braketinin kalkanı, ekran kartı için yapılmış bir yer değil. Eğer testere alıp videodaki gibi keseceğim diyorsanız seçim sizin.
Dikey konumlandırma aparatını alıp o kısımı önce söküp sonra da kesip oraya konumlandırmak daha sonra da kartımı dikey olarak kullanmak istediğim için böyle bir şeyi yapmak istiyorum.
Bu arada buraya Aorus RTX 2070 ekleyeceğim. Dikey olarak uzatma kablosu da kullanacağımız için herhangi bir performans kaybına neden olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı