p5gc-mx/1333 anakarta uygun işlemci önerisi

LonelyKnife

Decapat
Daha fazla  
RAM
2+1 3GB Ram
Anakart
P5gc-mx/1333
Anakartım p5gc-mx/1333, anakarta ilk başta Core 2 Duo E8400 alma kararı aldım, fakat daha sonra LGA 775 pin modlu bir Xeon E5450 ile karşılaştım, fakat Xeon anakartıma uygun mu değil mi bir sonuç bulamadım, Xeon E5450 uyumsuzluk problemi çıkartır mı?

Anakartınızın bir tane olsa dahi 4 çekirdekli işlemci desteği yok, almanızı önermem, direkt olarak anakart değiştirin... Çok eski o sistem, hiç para yatırmayın o parçalara...

Anakartınızın bir tane olsa dahi 4 çekirdekli işlemci desteği yok, almanızı önermem, direkt olarak anakart değiştirin... Çok eski o sistem, hiç para yatırmayın o parçalara...
Şu anlık E8400 takılı, yeni pc alana kadar bunu kullanacağım, pentium işlemcime göre gözle görülür bir fark hissettim, seneye 30k civarı bi bütçe ayırıp sistem toplayacağım, o vakte kadar beni idare etse yeterli

Şu anlık E8400 takılı, yeni PC alana kadar bunu kullanacağım, Pentium işlemcime göre gözle görülür bir fark hissettim, seneye 30k civarı bir bütçe ayırıp sistem toplayacağım, o vakte kadar beni idare etse yeterli

E8400 ile idare edin hocam, o anakarta en iyi işlemcidir kendisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı