P5GC-MX sistem yükseltmesi

Sistemin ederi pek birşey değil, alıcısı olmaz bu yüzden düşük bütçeyle bisiyler deniyorum
Yani RAM'i 2 GB yaparsın, İşlemci de Core 2 Duo falan denersin belki GTA VC ya da SA oynarsın. Ya da tarayıcı açarsın başka birşey yapılacak gibi değil çünkü. Bendeki gibi Xeon ya da Quad işlemci desteği olan anakartın olsa (P5K SE) belki birşeyler olabilirdi.

Yani RAM'i 2 GB yaparsın, İşlemci de Core 2 Duo falan denersin belki GTA VC ya da SA oynarsın. Ya da tarayıcı açarsın başka birşey yapılacak gibi değil çünkü. Bendeki gibi Xeon ya da Quad işlemci desteği olan anakartın olsa (P5K SE) belki birşeyler olabilirdi.
AsRock G31M-S alıp daha sonra dediğim gibi ram ve işlemci(Xeon) arttırmayı düşünüyorum, bu sırada da bütçeme uygun iyi performanslı bı ekran kartı kolliycam

Intel Xeon E5450 siparişi verdim suanki anakartim P5GC-MX, yarın 4 GB RAM'de alacağım anakarti da değiştirmeyi düşünüyorum eğer değiştirmez isem bır fark yaratır mı?
Anakartınız Xeon desteklemiyor ve maksimum 2 GB RAM destekliyor demiştim. Anakart değişmesi şart, ya da işlemci siparişini iptal edin.

Yanlış yönlendirmeyin lütfen. Bahsi geçen anakart maksimum 2 GB RAM destekliyor ve Quad Core desteği bile yokken Xeon önermeniz dahice...

Biraz konuyu hortlatıyor gibi olacağım fakat aynı anakart bende de var. 4 GB RAM ile kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla 8 GB RAM yapan kişiler de var. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı