P8H61-M LX R2.0 ile RX 580 uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki darboğaz durumu nedir, ayırca 1155 için ucuz yolla RX580i besleyecek bir işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.
Hocam ettim ya zaten. Param güvende ile E3 1240'ı alın 500 TLye harika bir işlemci daha ne bekliyorsunuz. Kargo ile normal n11den ürün alıyor gibi alacaksınız zaten bozuk çıkma ihtimali yok veya kargoda bozulma ihtimali.

2600 ile %20 darboğaz oluyorsa bu işlemci ile %15 16 olur. Fiyatı da daha uygun.

Hocam ettim ya zaten. Param Güvende ile E3 1240'ı alın 500 TL'ye harika bir işlemci daha ne bekliyorsunuz. Kargo ile normal N11'den ürün alıyor gibi alacaksınız zaten bozuk çıkma ihtimali yok veya kargoda bozulma ihtimali.

2600 ile %20 darboğaz oluyorsa bu işlemci ile %15 16 olur. Fiyatı da daha uygun.

Peki darboğaz durumu nedir, ayırca 1155 için ucuz yolla RX580i besleyecek bir işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.

Asus p8h61 m lx r2.0 işlemci desteği anakartınızın destek listesinde olmayan hiçbir işlemciyi almayın i72600 alabilirsin ancak 3. nesile geçmen senin yararına olacaktır Xeon işlemci ayrıca çok fazla güç ve soğutma ister forumda kendi ürününüz gibi X sitede gördüğünüz bir ürüne de güvenmeyin araştırın test etmeden ürün almayın. Mod arkadaşlar arkadaşın attığı ilanı da inceleyin lütfen zira kendi ürünü olabilir.
Bahse konu ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...240-1155-pin-i7-2600-islemci-1108798225/detay

Asus p8h61 m lx r2.0 işlemci desteği anakartınızın destek listesinde olmayan hiçbir işlemciyi almayın i72600 alabilirsin ancak 3. nesile geçmen senin yararına olacaktır Xeon işlemci ayrıca çok fazla güç ve soğutma ister forumda kendi ürününüz gibi X sitede gördüğünüz bir ürüne de güvenmeyin araştırın test etmeden ürün almayın. Mod arkadaşlar arkadaşın attığı ilanı da inceleyin lütfen zira kendi ürünü olabilir.
İsim aynıymış onu farketmedim ama madem böyle açıklıyorum;
Xeon işlemciler aslen server için kullanılır dolayısıyla bir zamana kadar bunları normal olarak almak mümkün değildi zaten. Fakat bu işlemciler serverlara göre yetersiz gelmeye başlayınca topluca satışa çıkarıldı. Attığım işlemci de onlara bir örnek. İşlemci H61 chipseti ile 1155 pin sokette çalışıyor ayrıca çektiği güç İ5 3470 ile aynı dolayısıyla ısınmıyorda. Siz her Xeon'u 775 pin gibi düşündüğünüzden bu algıya düşüp konu sahibini yanlış yönlendiriyorsunuz. Xeon E3 1240'ı atmamın sebebi hem daha güçlü bir işlemci hem de daha ucuz bir işlemci ayrıca arkadaşın anakartına da tak çalıştır uyacak bir işlemci. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Intel işlemcinin neyini test edecek alırken? Tak çalıştır yapıp sistemi başlatabiliyorsa gerek yoktur zaten Intel işlemciler en zor bozulan bilgisayar parçalarından biri. Ayrıca ben sahibinden'de kız arkadaşımın hesabından satış yapıyorum. Modladığım Royal Kludge'un da orada ilanı var dolayısıyla anlayabilirsiniz benim hesabımın olduğunu buyrun:

Benim soy adım sönmez değil orhan. Ayrıca Tekirdağ'da ikamet ediyorum İstanbul'da değil. Umarım içinin yağlarını eritmiştir. Ayrıca düzgünce incelersinix E3 1240'ın sorunsuzca tüm H61lere takılabildiğini de anlarsınız zaten boşuna bana açıklatmayın burda.

Adama yardım etmeye çalışıyoruz vurdukları damgaya bak valla yazık size. Neyi kimi kötülediğiniz hakkında en ufak fikriniz bile yok. :D.
Dostum tekrar söylüyorum, 650 700 TL'yi I7 2600'e vermektense 500'e Xeon E3 1240 al. Benchmark testlerini izle eğer korkuyorsan ısı değerlerini karşılaştır. Hem fiyat hem de performans olarak daha iyi olduğunu göreceksin zaten. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı