Uyumlu neden uymasın ki?Hocalarım selam, P8H61-M LX R2.0 anakart kullanıyorum. Bu anakarta RX580 takabilir miyim?
Uyumlu neden uymasın ki?
Kaça alacaksın ve işlemcin ne bu arada? İşlemci vs önerisi ister misin?
1200 TL'ye hocam halihazırda 1155 bir anakartım var i7 2600'da almayı düşünüyorum şu anki işlemcimle darboğaz olur.
Sakın 2600 alma.
Bunu al 500 TL 2600'den daha iyi bir işlemci ayrıca daha ucuz ve uyumlu sistemine.
Hocam oturduğum yere çok uzak.
Yapacaktır hocam. Ayrıca attığım ilan param güvendeli sorun yaşamadan alabilirsiniz.2600 ekran kartına darboğaz yapar mı?
Yapacaktır hocam. Ayrıca attığım ilan Param Güvende'li sorun yaşamadan alabilirsiniz.
Hocam ettim ya zaten. Param güvende ile E3 1240'ı alın 500 TLye harika bir işlemci daha ne bekliyorsunuz. Kargo ile normal n11den ürün alıyor gibi alacaksınız zaten bozuk çıkma ihtimali yok veya kargoda bozulma ihtimali.Peki darboğaz durumu nedir, ayırca 1155 için ucuz yolla RX580i besleyecek bir işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.
Hocam ettim ya zaten. Param Güvende ile E3 1240'ı alın 500 TL'ye harika bir işlemci daha ne bekliyorsunuz. Kargo ile normal N11'den ürün alıyor gibi alacaksınız zaten bozuk çıkma ihtimali yok veya kargoda bozulma ihtimali.
2600 ile %20 darboğaz oluyorsa bu işlemci ile %15 16 olur. Fiyatı da daha uygun.
Peki darboğaz durumu nedir, ayırca 1155 için ucuz yolla RX580i besleyecek bir işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.
İsim aynıymış onu farketmedim ama madem böyle açıklıyorum;Asus p8h61 m lx r2.0 işlemci desteği anakartınızın destek listesinde olmayan hiçbir işlemciyi almayın i72600 alabilirsin ancak 3. nesile geçmen senin yararına olacaktır Xeon işlemci ayrıca çok fazla güç ve soğutma ister forumda kendi ürününüz gibi X sitede gördüğünüz bir ürüne de güvenmeyin araştırın test etmeden ürün almayın. Mod arkadaşlar arkadaşın attığı ilanı da inceleyin lütfen zira kendi ürünü olabilir.
Dostum tekrar söylüyorum, 650 700 TL'yi I7 2600'e vermektense 500'e Xeon E3 1240 al. Benchmark testlerini izle eğer korkuyorsan ısı değerlerini karşılaştır. Hem fiyat hem de performans olarak daha iyi olduğunu göreceksin zaten. İyi forumlar.Peki darboğaz durumu nedir, ayırca 1155 için ucuz yolla RX580i besleyecek bir işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.