P8H61M-LX r2.0 anakarta 12 GB RAM yapılabilir mi?

Erenn20za

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar PC mi upgrade edeceğim ve DDR3 anakartım var. Halihazırda Kingston 4 GB 1333 MHz CL9 RAM'lerim var. Bunu yanına aynı MHz, DDR3 ve aynı CL değerinde 8 GB RAM alırsam çalışır mı? Yoksa aynı RAM'den bir tane daha mı almalıyım? Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Arkadaşlar PC mi upgrade edeceğim ve DDR3 anakartım var. Halihazırda Kingston 4 GB 1333 MHz CL9 RAM'lerim var. Bunu yanına aynı MHz, DDR3 ve aynı CL değerinde 8 GB RAM alırsam çalışır mı? Yoksa aynı RAM'den bir tane daha mı almalıyım? Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Anakartiniz kac GB RAM destekliyor acaba ama tahminim DDR3 anakartlar 16 GB diye biliyorum ama yine de bir de RAM Volt değerleri aynı olsun mesela senin RAM'in 1.20V'dur sen bunun yanına 1.35V takarsan belki cakisma olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartiniz kac GB RAM destekliyor acaba ama tahminim DDR3 anakartlar 16 GB diye biliyorum ama yine de bir de RAM Volt değerleri aynı olsun mesela senin RAM'in 1.20v'dur sen bunun yanına 1.35v takarsan belki cakisma olabilir.

Anakartımın tek slotu 8, çift slotla ise 16 GB'a kadar destekliyor. Ve ASUS'un kendi sitesinde 3100 MHz'lik DDR3 RAM'lerin bazılarını desteklediğin söylüyor (ne kadar doğru bilgim yok). Linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanına aynı değerde 8 GB RAM takabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı