P9 Air Max alınır mı?

Prince Zuko

Decapat
İyi Sosyaller, öncelikle konuyu tamamen merakımdan açıyorum yani kulaklık almak gibi bir amacım yok. Başlıkta belirttiğim model kulaklığı kız arkadaşım dış görünüşünü beğendiğini ve alacağını söyledi. 300TL kulaklık için çok ucuz değil mi? Para israfı gibi geliyor bana çok kalitesiz duruyor.

İyi Sosyaller, öncelikle konuyu tamamen merakımdan açıyorum yani kulaklık almak gibi bir amacım yok. Başlıkta belirttiğim model kulaklığı kız arkadaşım dış görünüşünü beğendiğini ve alacağını söyledi. 300TL kulaklık için çok ucuz değil mi? Para israfı gibi geliyor bana çok kalitesiz duruyor.

Gören Apple ürünü sansın diye tasarlanmış dandik türden kulaklıklar. Uzun vadede çok fazla sararma, kirlenme olur. İyi bir ses kalitesi beklemesin. Sağlam veya düzgün bir hissiyatda vermez, malzemesi kötüdür. AliExpress'ten toplu alınıp satılan ucuz Çin Malı. Kullanışlılık beklentisiyle alacaksa üzer, görüntü-tasarımı nedeniyle alacaksa evet Apple Air pods Max'e benziyor, detaylı bakılmazsa ilk bakışta ayırt edilmez ve kafada tasarım olarak zarif durabilir. Bu arada uyarayim, orijinal AirPods Max bile kask gibi dıruyor kafada. Düzgün bir Çin malı Kulak içi bakabilir bu bütçede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı